Servicii de administrare, financiare si juridice

ProBild Romania

Art of services

Titlul dvs. merge aici

Servicii de administrare financiare si juridice

Firma noastra de contabilitate este formata din specialisti ambitiosi şi cu experienta care stau la dispozitia dumneavoastra si, oricare ar fi cerinta pe care o aveti sau problema cu care va confruntati, impreuna vom gasi cele mai bune solutii, care sa va avantajeze pe toate planurile. Furnizam servicii complete contabile care constau in:

Asistenta

Evidenta

Intocmirea

Inregistrarea

Consultanta fiscala

Ne gandim la nevoile pe care micii sau marii antreprenori le au in desfasurarea activitatii lor. De aceea va oferim o gama larga de servicii de consultanta pentru a ajuta clientii ambitiosi, nationali sau internationali, sa construiasca si sa dezvolte afacerile.

Consultanta

Asistenta

Servicii personal – salarizare

Entitatile juridice din Romania sunt nevoite sa se confrunte cu o schimbare rapida a legislatiei muncii si a celei care tine de calcularea datoriilor catre bugetul asigurarilor si a fondurilor speciale.

Calcul

Intocmire

Asistenta

Mentinerea relatiei cu autoritatile statului sau furnizori diversi

Eliberarea documentelor solicitate de angajati

Analiza financiara

Pentru a lua decizii potrivite dezvoltarii sigure a business-ului dumneavoastra, aveti nevoie de un pachet de informatii corecte si concrete care vi le ofera analiza financiara. Un expert contabil va sti sa va expuna avantajele si sa va puna in tema de dezavantajele ce pot interveni in afacerea de care va ocupati. Obtineti performante pozitive cu ajutorul unei firme de contabilitate specializate.

Consultanta

Servicii de administrare financiare si juridice

Intocmire

Analiza

Expertize contabile

Oferim servicii de expertiza contabila extrajudiciara solicitate de clientii care au nevoie de clarificari legate de desfasurarea unor tranzactii sau in situatia in care exista indoieli asupra modului de calcul a unor impozite si taxe.

Audit

Auditul presupune o examinare obiectiva a ansamblului activitatilor unei entitati în scopul furnizarii unei evaluari independente a managementului riscului, controlului si proceselor de conducere a acestuia.

Servicii de administrare financiare si juridice

Audit

Tipuri de audit

Rapoartele de audit

Tipuri de fonduri structurale auditate

Infiintari firme

Asistenta şi consultanta pentru inceperea unei afaceri în Romania;
Consultanta cu privire la procedurile de inregistrare fiscala a firmelor;
Inregistrarea firmelor la Oficiul Registrului Comertului;
Consultanta pentru efectuarea operatiunilor de divizare, fuziune, lichidare.

Dosarul preturilor de transfer

Servicii de administrare financiare si juridice

Conform legislatiei din România, contribuabilii care desfasoara tranzactii intra-grup materiale au obligatia de a pregati dosarul preturilor de transfer anual. Restul contribuabililor au obligatia de a pregati dosarul preturilor de transfer doar la solicitarea autoritatilor fiscale.
Absenta sau neprezentarea in termen a dosarului preturilor de transfer confera autoritatilor fiscale posibilitatea de a face ajustari de preturi de transfer care ulterior pot fi greu sau uneori chiar imposibil de contestat.
Va putem asista in pregatirea unui dosar al preturilor de transfer care sa fie in conformitate cu legislatia de preturi de transfer si cerintele de documentare din ce in ce mai stricte si care sa corespunda totodata si cerintelor celor mai exigenti inspectori fiscali.

CONTABILITATE COMPLETA

Orice persoana fizica sau juridica care desfasoara activitate economica sau care aduce venituri au obligatia sa conduca contabilitatea proprie

RESURSE UMANE SI SALARIZARE

Consultanta privind administrarea personalului (detasari, delegari, conventii civile, etc)Gestionarea dosarelor de personal ale angajatilor

CONSULTANTA FISCALA

1. Consultanta contabila si fiscala:
2. Consultanta si asistenta de specialitate in rezolvarea litigiilor cu autoritatile financiare ale statului;

INFIINTARI FIRME

Servicii de administrare financiare si juridice

Infiintari societati comerciale indiferent de forma juridica solicitata, persoane fizice autorizate (P.F.A.), asociatii familiale (A.F.), fundatii, asociatii, etc.;

membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania si ne-am infiintat in 2016 avand drept scop oferirea de servicii complete externalizate companiilor in ceea ce priveste contabilitatea, salarizarea, resursele umane si consultanta fiscala.

De ce externalizare?
Externalizarea anumitor servicii din cadrul companiei conduc la o reducere a costurilor și controlul efectiv al acestora, o economie considerabila care duce la un capital disponibil necesar pentru investirea acestuia in dezvoltarea altor departamente din cadrul companiei si a unui timp suplimentar care poate fi investit in atingerea performantei. Diferenta dintre serviciile interne si externalizate este faptul ca externalizarea acopera intregul spectru al serviciilor si ofera solutii specializate profesionale, pe cand departamentul intern este limitat la o persoana si un singur domeniu, maxim doua, si la nivelul de pregatire al acestuia. Impreuna cu echipa noastra de profesionalisti venim pentru a intampina nevoile companiei dumneavostra si de a asigura o buna functionare, inclusiv atingerea cotelor de performante stabilite. Optand pentru serviciile noastre dorim sa va asiguram faptul ca noi, TOTAL CONTABILITATE, ne asumam responsabilitatea privind calitatea acestora.

Servicii de administrare financiare si juridice

Care sunt serviciile?
CONTABILITATE           SALARIZARE
RESURSE UMANE          CONSULTANTA FISCALA
INFIINTARI FIRME

Misiunea noastra
Misiunea noastra este de a oferi servicii externalizate clientilor nostrii impreuna cu profesionalism, integritate, transparenta si disponibilitate. Oferim astfel partenerilor nostri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective si depasirea standardelor, ducand astfel la o dezvoltare durabila si solida a mediului de afaceri.

Cui sunt adresate serviciilor noastre? 
Serviciile noastre se adresează companiilor aflate in Bucuresti si judetul Ilfov.
Pentru detalii privind serviciile oferite

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată – expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Servicii de administrare financiare si juridice

20 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Servicii contabile

Pentru a obtine rezultate bune, in conditii de eficienta maxima, intotdeauna aveti nevoie de serviciile unor profesionisti. Pentru a face posibil acest lucru, noi venim in intampinearea dumneavoastra cu servicii de evidenta contabila de un inalt nivel calitativ, servicii care sa  va ajute sa luati deciziile potrivite in timp real, in scopul detinerii controlului asupra afacerii si cresterii profitului, plata unor taxe cat mai mici, in conditiile respectarii legislatiei, in vederea cladirii unei afaceri puternice, durabile, transparente si de succes.

Servicii de administrare financiare si juridice

Cine suntem

Agva Consulting S.R.L. este o firma de contabilitate formata din experti contabili cu o experienta de peste 12 ani in domeniul contabilitatii, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.), ce ofera servicii complete de contabilitate si consultanta fiscala.

Ce oferim

Pentru o administrare eficienta a afacerii dumneavoastra, firma noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii de contabilitate si consultanta:

consultanta de specialitate in demararea unei afaceri;

servicii complete de evidenta contabila;

servicii de resurse umane si salarizare;

servicii de consultanta fiscala;

servicii de consultanta manageriala si administrarea afacerilor;

servicii de recrutare de personal de specialitate;

infiintari societati comerciale si operatiuni privin relatia cu Registrul Comertului;

alte servicii specifice domeniului si/sau conexe.

Cui ne adresam

Servicii de administrare financiare si juridice

Serviciile oferite de firma de contabilitate, se adreseaza clientilor care desfasoara activitati economice in toate sectoare de activitate din Romania, echipa noastra de profesionisti avand o experienta de lucru de peste 12 ani in domeniul prestarii de servicii de contabilitate si evidenta contabila financiara si de gestiune..

De ce sa alegeti o firma de contabilitate?

Externalizarea serviciului de contabilitate, prezinta urmatoarele mari avantaje:

1. Costuri mai mici cu servicii de evidenta contabila:

Costurile noastre cu servicii de evidenta contabila, servicii de resurse umane si salarizare, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de expertiza contabila sunt mai mici decat costurile cu propriul departament de servicii de contabilitate.

Costul de servicii contabile prestate de o firma de contabilitate poate fi decontat in baza facturii emisa de firma de contabilitate si ajung sa fie mai mici cu pana la 50% din consturile unor servicii de contabilitate asigurate prin angajat propriu, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui achitate pentru un contract de munca.In plus, se elimina costurile legate de locul de munca al salariatilor pentru evidenta contabila (costuri cu spatiului necesar, echipamente birotica si mobilier, costul timpului pentru organizarea acestei activitati).

2. Preluarea riscurilor in baza raspunderii contractuale:

Servicii de administrare financiare si juridice

In cazul unei firme de contabilitate, fiind reprezentata prin persoanele ei angajate si de organele de conducere, este raspunzatoare in fata legii, iar in cazul unor eventuale daune legate de evidenta contabila aveti acoperirea contractuala privind raspunderea acestei firme de contabilitate, firma  noastra de contabilitate avand incheiata polita de asigurare privind raspunderea profesionala; (polita atasata)

3. Reprezentarea in fata organelor de control:

Specialistii unei firme de contabilitate, va reprezinta si va asista in fata organelor de control pe perioada controalelor fiscale si raspund privind corectitudinea intocmirii situatiilor de evidenta contabila, iar competenta si experienta acestora prin participarea la controale va protejeaza in fata unor eventuale abuzuri. Astfel, dumneavostra veti avea mai mult timp pentru a va concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastra, degrevandu-va astfel de organizarea sau contractarea, presat de timp, a unuia sau mai multor servicii ca:  servicii de evidenta contabila financiara si de gestiune, servicii de personal si salarizare, servicii de consultanta fiscala, servicii de expertiza contabila, servicii de audit, servicii de recrutare de personal pentru departamentul de contabilitate, servicii de organizare activitate de evidenta contabilitate, servicii de supervizare evidenta contabilitate, servicii de refacere evidenta contabilitate, servicii de protectia muncii si de medicina muncii, servicii de consultanta pentru afaceri si management.;

4. Informare si consultanta in timp util:

Personalul unei firme de contabilitate este la curent cu ultimele modificari din domeniul legislativ specific activitatii de contabilitate, pentru o evidenta contabila si fiscala mereu in concordanta cu ultimile modificari legislative. Nu lucreaza pentru dumneavostra o singura persoana ci o echipa de experti contabili si economisti cu experienta in contabilitate si consultanta fiscala; cunostiintele acumulate timp de 12 ani vor fi la dispozitia dumneavostra.

Aveti posibilitatea de a consulta oricand specialistii nostri, experti contabili, membri al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si va vor ajuta sa intelegeti problemele cu care va confruntati si sa gasiti solutia optima pentru rezolvarea acestora. Este de preferat sa prevenim o eroare decat sa incercam sa o rezolvam dupa ce s-a produs, tocmai de aceea consideram ca este imperios necesar pentru dumneavostra sa ne consultati si sa primiti un raspuns in timp util

5. Continuitatea desfasurarii activitatii in conditii optime:

O firma de contabilitate nu este conditionata de prezenta unui angajat, tot timpul fiind cineva care-l poate suplini cand acesta nu este la birou si sa raspunda la intrebarile dumneavostra in cel mai scurt timp, astfel putand fi evitate problemele legate de absenta angajatului de la serviciul propriu de contabilitate. Se elimina cauzele care conduc la discontinuitatea activitatii, aceasta putand fi provocata de lipsa contabilului angajat din diverse motive, cum ar fi cele legate de concediu medical, concediu de odihna sau de schimbarea lucului de munca de catre acesta.

In cadrul unei firme de contabilitate, tot timpul exista o persoana cu pregatire profesionala corespunzatoare pentru supravegherea executarii lucrarilor de evidenta contabila necesare firmei dumneavostra si se elimina riscul aparitiei unor eventuale probleme legate de nesiguranta calitatii serviciilor contabile executate de propriul angajat.

Asa se pot evita riscurile unor declaratii nedepuse la timp, se poate elimina un timp de asteptare pana la aflarea raspunsului la anumite intrebari ce stau la baza fundamentarii unor decizii importante cand apar anumite oportunitati. Angajatul propriu nu intalneste in activitatea desfasurata la o singura firma multiplele cazuri si fenomene economice, asa cum sunt intalnite si dezbatute in cadrul unei firme de contabilitate.

Datorita experientei va putem recomanda cele mai potrvivite programe de evidenta contabila si de gestiune pentru afacerea dumneavoastra. Puteti lua decizii pertinente in baza raportelor primite in timp real de la firma de contabilitate.

Consultanta – restructurarea afacerii

Administrare si reorganizare judiciara

Servicii de administrare financiare si juridice

Faliment

Servicii juridice

Evaluari – prin colaboratori

Licitatii din Servicii juridice

Licitatie-publica.ro va informeaza cu privire la licitatii publice pentru Servicii juridice.

Sunteti avocat, jurist sau poate reprezentati o firma care ofera servicii juridice, consultanta si asistenta juridica sau reprezentare juridica. Deasemenea in cazul in care inchiriati personal care poate furniza serviciile mentionate mai sus, va prezentam in tabelul de mai jos, oportunitati de contractare pentru dvs.

Am pus laolalta aceste oportunitati de afaceri din peste 2,500 de surse din Romania si le-am selectat din peste 7000 de anunturi de licitatie pe care le avem in prezent in baza de date. Monitorizarea colectarea anunturilor de licitatie, de care ne ocupam noi, va ajuta sa economisiti timp si sa mariti eficienta activitatii dvs., noi transmitandu-va doar acele Servicii juridice anunturi care va intereseaza.

Studiu global “Tendințe în serviciile juridice”: profesia de avocat se schimbă fundamental

Companiile din Romania apeleaza in general la servicii juridice, atunci cand au de rezolvat un conflict. Relatia cu avocatul incepe acolo, fara sa se tina cont ca un astfel de parteneriat poate preintampina probeleme pe termen lung si poate aduce multe alte avantaje companiei. Va prezentam mai jos principalele motive pentru care  un astfel de parteneriat e in avantajul business-ului:

1. La infiintarea afacerii, un avocat te poate ajuta sa intelegi care este cea mai buna forma de organizare pentru afacerea ta. Iti poate intocmi toate actele necesare si fiind deja familiarizat cu aceste proceduri, va grabi astfel procesul de infiintare al firmei.

 

2. Te notifica tot timpul cand intervin modificari in legislatia din Romania, ceea ce se intampla destul de des. Acest aspect face ca foarte putine companii sa fie la zi cu schimbarile din legislatie, iar o colaborare cu o societate ce livreaza servicii juridice, te anunta cand intervin aceste modificari, si te ajuta sa faci modificarile necesare astfel incat sa nu iti afecteze activitatea.

3. Te invata sa folosesti legislatia in avantajul tau – partenerul juridic este cel care te ajuta sa folosesti legea in folosul companiei tale. Iti traseaza directiile juridice astfel incat sa poata fi evitat orice conflict, iar compania sa se bucure de crestere economica stabila.

Servicii de administrare financiare si juridice

4. Este negociatorul tau personal – cand vine vorba de tranzactii, are atuu-ul experientei si capacitatea de a fi impartial.  Prin serviciile sale poate aduce un plus de valoare tranzactiei.

5. Verifica si redacteaza contractele, pentru ca atunci cand ai o afacere semnenzi tot felul de contracte, atat cu partnerii cat si cu angajatii. Un avocat te va ajuta ca ele sa fie personalizate conform nevoilor tale astfel incat sa se preteze situatiilor pe care le intalnesti in piata.

Citeste si:  CEO-ul Oracle, Larry Ellison sau cum sa fii un antreprenor vizionar
6. Te reprezinta in relatia cu organele de stat , fie ca este vorba de un control la sediul societatii, sau orice altfel de raporturi cu institutiile de stat, acesta te poate ajuta sa nu mai pierzi timp valoros pentru a rezolva acele probleme. Poate fi gardianul tau in realtia cu statul.

7. Te ajuta sa economiesti bani. Companiile care lucreaza fara avocati, pot supravietui o perioadain acest mod, si astfel cred ca economisesc banii pe care ii plateau ca onorariu, insa ceea ce nu inteleg ei, este ca un onorariu este mult mai mare atunci cand treburile juridice facute de amatori tind sa ia amploare si sa aduca un prejudiciu societatii. Astfel ca preaintampinarea unor astfel de probleme te face de fapt sa economisesti mult mai multi bani.  Un astfel de parteneriat iti garanteaza stabilitatea afacerii.

ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Reprezentare în fața organelor de urmărire penală

(Poliție, Parchet, DNA și DIICOT) a persoanelor puse sub învinuire aflate în stare de arest preventiv sau cercetate în stare de libertate. Asigurăm asistență juridică de specialitate în cursul urmăririi penale demarate de DNA.

ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Reprezentare în fața instanțelor judecătorești

pentru persoane trimise în judecată sau aflate în cursul executarii pedepselor, cereri pentru stabilirea regimului de executare, contestații la executare pentru computări de pedeapsă, cereri de liberare condiționată.

Omor, omor calificat, loviri, vătămăre corporală, șantaj, amenințare, violare de domiciliu, furt, furt calificat, tâlhăria, abuzul de încredere, înșelăciune, delapidare, viol, act sexual cu un minor, hărțuirea sexuală.

Infractiuni economice, infracțiuni informatice, înșelăciune, contrafacere, divulgarea secretului economic, deturnarea de fonduri, evaziune fiscală, trafic de droguri, infracțiuni de fals, ultraj, trafic de influență.

Asistență juridică și reprezentarea persoanelor prejudiciate

în urma săvârșirii unei infracțiuni, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor responsabile și în vederea recuperării prejudiciilor materiale sau morale create prin infracțiune;

Asistență juridică și reprezentarea persoanelor împotriva

Servicii de administrare financiare si juridice

Statului Român în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, pentru nerespectarea drepturilor recunoscute prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului, după epuizarea de către persoana vătămată a tuturor căilor de atac interne.

Infracțiuni de serviciu sau în legătură cu acestea

traficul de influență, abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor, abuzul în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, neglijența în serviciu, purtarea abuzivă, luarea de mită, darea de mită, primirea de foloase necuvenite.

Infracțiuni care împiedică înfăptuirea justiției

denunțarea calomnioasă, mărturie mincinoasă, încercarea de a determina mărturia mincinoasă, împiedicarea participării în proces, nedenunțarea unor infracțiuni, favorizarea infractorului, arestarea nelegală sau abuzivă, evadarea, nerespectarea hotărârilor judecatorești.

Infracțiuni contra autorității

ofensarea adusă unor însemne, ultraj, uzurparea de calității oficiale, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, portul nelegal de decorațiuni sau semne distinctive, sustragerea de sub sechestru.

Infracțiuni de fals

precum: falsul de monede, falsificarea de timbre, mărci sau bilete, falsificarea de valută, falsul în înscrisuri oficiale, falsul intelectual, uzul de fals, falsul în declarații, falsul privind identitatea.

Alte infracțiuni

Infracțiuni informatice, trafic de droguri și deținere de astfel de stupefiante.

Infracțiuni economice precum: specula, concurența neloială, înșelăciunea, contrafacerea, divulgarea secretului economic, deturnarea de fonduri, evaziune fiscală.

Infractiuni privind circulația pe drumurile publice.

Reprezentare în fața organelor de urmărire penală

(Poliție, Parchet, DNA și DIICOT) a persoanelor puse sub învinuire aflate în stare de arest preventiv sau cercetate în stare de libertate. De asemenea asigurăm asistență juridică de specialitate în cursul urmăririi penale demarate de DNA.

Asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor judecătorești

pentru persoane trimise în judecată sau aflate în cursul executării pedepselor, cereri pentru stabilirea regimului de executare, contestații la executare pentru computări de pedeapsă, cereri de liberare condiționată, sesizarea organelor de urmărire penală, plângeri prealabile ale persoanelor vătămate, plângeri îndreptate împotriva măsurilor și actelor dispuse de organele de urmărire penală (plângeri împotriva rezoluției procurorului), continuarea procesului penal, constituirea ca parte civilă, intervenția în procesul penal a părții responsabile civilmente, luarea și contestarea măsurilor asiguratorii, luarea măsurilor de reparație în natura pagubei, luarea măsurilor de restituire a unor bunuri, supendarea urmăririi penale sau a judecății, liberarea provizorie, contestații în anulare, revizuiri, revocarea măsurilor de siguranță, reabilitări, amânarea sau întreruperea executării pedepsei închisorii, înlaturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate (amnisția, prescripția), repararea pagubelor în cazul arestării și arestării pe nedrept, strămutarea judecării cauzelor penale, revocarea ori modificarea măsurilor preventive dispuse de procuror sau de instanță.

Asistare și reprezentare în cauzele ce au ca obiect infracțiuni precum

Infracțiuni contra vieții, integrității corporale și sănătății

Servicii de administrare financiare si juridice

omor, omor calificat, omor deosebit de grav, ucidere din culpă, înlesnirea sinuciderii, loviri și alte violențe, vătămare corporală, lovituri cauzatoare de moarte, avort ilegal.

Infracțiuni contra patrimoniului

furt, furt calificat, furtul la plângere prealabilă, tâlhăria, abuzul de încredere, gestiunea frauduloasă, înșelăciunea, delapidarea, distrugerea, însușirea bunului găsit, tulburarea de posesie, tăinuirea.

Infracțiuni contra libertății persoanei

lipsirea de libertate, șantajul, amenințarea, violarea de domiciliu, secretul corespondenței, divulgarea secretului profesional.

Alte infracțiuni

precum: violul, actul sexual cu un minor, seducția, perversiunea sexuală, corupția sexuală, incestul, hărțuirea sexuală.

Drept civil

Drept penal

Dreptul muncii

Dreptul familiei

Drept comercial

Proceduri speciale

Drept bancar

Executari&Contestatii

Dreptul familiei

serviciile oferite de avocat Ghindea Andreea Elena,  specializat în dreptul familiei s-ar putea rezuma la câteva aspecte principate:

 

-constatarea nulitatii,anularea sau desfacerea adoptiei

Servicii de administrare financiare si juridice

-incuviintarea adoptiei

-desfacerea casatoriei prin divort

-anularea casatoriei pentru constatarea nulitatii absolute a casatoriei

-stabilirea paternitatii

-pensie intretinere minor

-majorare pensie intretinere

-incredintarea copilului minor,stabilirea domiciliului minorului

-modificarea masurii de stabilirea domociliului minorului

-stabilirea legaturilor personale cu minorul

-evacuarea sotulului turburent

-decaderea parintelui din drepturile parintesti

-impartirea provizorie a folosintei locuintei

-impartirea bunurilor comune in timpul casatoriei sau dupa desfacerea acesteia

-partajul, tranzactii partaj

Proceduri speciale

Procedura ordonanței preşedinţiale

Art. 997 Instanța de judecată, stabilind că în favoarea reclamantului există aparența de drept , va putea să ordone măsuri provizorii în cazuri grabnice, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, pentru prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar putea repara, precum și pentru înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

 

 

Procedura ordonanței de plata

Cabinetul de avocat Ghindea Andreea Elena, formulează pentru clienți  cereri de ordonanță de plată pentru recuperarea creanțelor certe, lichide și exigibile , oferindu-le asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată:

 

Art. 1.014 Domeniul de aplicare (1) Ordonanța de plată se aplică creanțelor certe, lichide și exigibile constând în obligații de plată a unor sume de bani care rezultă dintr-un contract civil, inclusiv din cele încheiate cu un profesionist, și o autoritate contractantă, constatată printr-un înscris ori determinate potrivit unui statut, regulament sau altui înscris, însușit de părți prin semnătură  ori în alt mod admis de lege.

 

În practică creditorul  a cărui creanță este certă, lichidă și exigibilă uzează de această procedură întrucât are un caracter urgent, se achită o taxă de timbru fixă și își recuperează creanța de la debitor într-un termen rezonabil.

Drept comercial

Dreptul comercial, a fost conceput ca un drept special aplicabil unor anumitor activităţi şi persoane, iar conţinutul său îl formează raporturile juridice patrimoniale care au caracter comercial (acte şi fapte de comerţ) şi în subsidiar acele raporturi nepatrimoniale care interesează activitatea comercială, în care comercianţii ca subiecte de drept privat, se găsesc unii faţă de alţii pe poziţii de egalitate juridică.

Concepţia clasică despre dreptul comercial a consacrat două sisteme de adoptare a legislaţiei comerciale care permit determinarea obiectului dreptului comercial:

sistemul subiectiv, este sistemul potrivit căruia dreptul comercial este considerat ca avînd drept obiect normele juridice la care sunt supuşi comercianţii. Acest criteriu constă în a atribui prin lege caracter de acte comerciale, acele acte care sunt săvărşite de comercianţi cu titlu profesional. Din această perspectivă dreptul comercial reprezintă un drept profesional, aplicîndu-se numai persoanelor care au calitatea ce comerciant.

sistemul obiectiv, este sistemul prin care dreptul comercial este considerat ca avînd drept obiect normele juridice aplicabile comerţului, adică acelor fapte, operaţiuni şi acte calificate drept fapte de comerţ, indiferent de persoana care le săvîrşeşte. Fapta de comerţ este noţiunea primordială iar comerciantul este noţiunea secundară.

Principiile dreptului comercial român

Noțiunea de principiu nu este una specifică dreptului, ea regăsindu-se generic în orice activitate intelectuală sau de practică rațională umană. În substanța lor principiile sunt niște idei de bază, reguli sau norme ca rezultat al abstractizărilor și generalizărilor în materie de cunoaștere și experiență umană, prin care se reflectă și orientează gândirea și experiența umană și la care se raportează și valorizează judecata, conduita și acțiunea umană.

Principiile de bază ale dreptului civil și principiile unor instituții ale dreptului civil, sunt și principii ale dreptului comercial român, deoarece dreptul comercial român este o ramură a dreptului privat, iar fundamentul dreptului privat este dreptul civil.

Principiile generale ale dreptului comercial român sunt:

Servicii de administrare financiare si juridice

principiul asigurării cadrului juridic de existență și funcționare a economiei de piață

principiul asigurării cadrului juridic privind libertatea comerțului

principiul asigurării cadrului juridic a concurenței loiale

principiul asigurării cadrului juridic de protejare a interesului național în activitatea economică

principiul comercialității raporturilor juridice comerciale

principiul egalității juridice a părților în raporturile juridice comerciale

principiul asigurării cadrului juridic privind creditul în operațiunile comerciale

principiul asigurării cadrului juridic privind securitatea operațiunilor comerciale

principiul asigurării celerității și simplității operațiunilor comerciale

Drept Civil

Servicii de administrare financiare si juridice

Drept civil

Cabinetul de avocat Ghindea Andreea-Elena  formulează pentru clienți  în cadrul procesului civil următoarele cereri

Răspundere civilă delictuală și contractuală

Nulitatea absolută sau relativă a unui contract

Rezoluțiune sau reziliere contract

Revocare contract donație

Revendicarea imobiliară și mobiliară

Grănițuire

Servitutea

Anularea vânzării pentru vicii ascunse

Reducerea prețului dintr-un contract de vânzare -cumpărare pentru vicii ascunse

Deschidere succesiune

Punerea sub interdicție a unei persoane

Asistență și reprezentare juridică în fața tuturor instanțelor de judecată.  Drept Civil

Dreptul muncii

Dreptul muncii

Servicii de administrare financiare si juridice

Cabinetul de avocat Ghindea Andreea-Elena  formulează pentru clienți  contestații împotriva deciziilor emise de angajator, oferindu-le asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată:

Potrivit art. 268 (1) Cod Muncii Cererile în vederea soluționării unui conflict de muncă pot fi formulate

în termen de 30 de zile caledaristice de la data în care a fost comunicată decizia unilaterală a angajatorului referitoare la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractului individual de muncă

în termen de 30 de zile calendaristice de la data în care s-a comunicat decizia de sancționare disciplinară

în termen de 3 ani de la data nașterii dreptului la acțiune, în situația în care obiectul conflictului individual de muncă constă în plata unor drepturi salariale neacordate sau a unor despăgubiri către salariat, precum și în cazul răspunderii patrimoniale a salariaților față de angajator.

pe toată durata existenței contractului, în cazul în care se solicită constatarea nulității unui contract individual sau colectiv de muncă ori a unor clauze ale acestuia

în termen de 6 luni de la data nașterii dreptului la acțiune, în cazul neexecutării contractului colectiv de muncă ori a unor clauze ale acestuia.

Drept penal

Drept penal

Cabinetul de avocat Ghindea Andreea-Elena  formulează pentru clienți  în cadrul procesului penal următoarele cereri   :

Plângere prealabilă

Cerere de constituire ca parte civilă în procesul penal

Cerere de introducere în procesul penal a părții responsabile civilmente

Cerere studiu dosar penal

Cerere încuviințare probe

Contestație împotriva măsurilor asiguratorii

Servicii de administrare financiare si juridice

Contestație împotriva încheierilor prin care se dispune asupra măsurilor preventive ( reținere, control judiciar, control judiciar pe cauțiune, arestul la domiciliu, arestarea preventivă) în cursul urmăririi penale, camerei preliminare și în cursul judecății.

Cerere de revocare a măsurii preventive

Cerere de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv

Plângerea împotriva măsurilor și actelor de urmărire penală

Formulare cerere apel

–  Acordare aistență juridică suspectului sau inculpatului în faza de urmărire penală, la Secțiile de poliție, la Parchete și asistență juridică       inculpatului în fața tuturor instanțelor de judecată, în faza de cameră preliminară și fond

Drept Bancar

Contractele nu ar trebui privite ca fiind simple acorduri de vointa între parti, ci mai degraba un rezultat al negocierilor. Nu este o simpla insiruire de obligatii, ci, cu riscul de a exagera, un real instrument de persuasiune prin care se clarifica drepturi si obligatii contractuale.

Orice persoana trebuie sa înteleaga în termeni simpli si directi logica anumitor elemente precontractuale pentru a-si desfasura corect si cu incredere negocierile.

Negocierile precontractuale. Contractul se incheie prin negocierea lui de catre parti sau prin acceptarea fara reserve a unei oferte de a contracta. Pe masura cresterii complexitatii obiectului viitorului contract, sporeste si intensitatea negocierilor prealabile incheierii acestuia. Faza negocierii este indelungata, marcata de acte preparatorii care prefigureaza structura si continutul viitorului contract. Aceasta etapa se desfasoara sub semnul libertatii negocierilor – partile au libertatea initierii, desfasurarii si ruperii negocierlor si nu pot fi tinute raspunzatoare pentru esecul acestora. Limitele libertatii precontractuale sunt date de existent anumitor obligatiile legale sau conventionale, dintre care inclusive obligatia de buna-credinta. In faza negocierilor se regasesc elementele unui posibil viciu de consimtamant, ca si elementele unei posibile interpretari a contractului in functie de instrumentele utilizate in faza precontractuala.

Raspunderea in cazul relei-credinte in negocieri. Codul civil este strict în ceea ce priveste rspunderea juridica, indiferent de nivelul prejudiciului, în art. 1375, prevazându-se ca “cel care cauzeaza altuia un prejudiciu printr-o fapta ilicita, savâraita cu vinovatie, este obligat sa îl repare. Autorul prejudiciului raspunde pentru cea mai usoara culpa.” În plus, în art. 15 se prevede ca “niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vatama sau pagubi pe altul ori într-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte.”

Cel cu care semnezi are buna-credinta? Te-a informat corect? Te-a fortat sa semnezi? Profita de efectele ulterioare si iti cauzeaza prejudicii, fara voia ta? Daca da, trebuie sa ne contactezi!
[13:44, 29.11.2019] Elena SCS: Reprezentarea in procesul civil reprezinta situatia in care o persoana (reprezentant) indeplineste acte de procedura in numele si in interesul altei persoane, care este parte in proces (reprezentat). Partile pot sa stea in judecata printr-un reprezentant ales, in conditiile legii, cu exceptia cazului in care legea impune prezenta lor personala in fata instantei.

Imputernicire de a reprezenta o persoana fizica data unui avocat se dovedeste prin inscris, potrivit legii de organizare si exercitare a profesiei. Contractul de asistenta juridica se incheie in forma scrisa si trebuie sa indeplineasca toate conditiile cerute de lege pentru incheierea valabila a oricarei conventii. In acest contract se va stipula intinderea puterilor pe care clientul le confera avocatului. In baza acestui contract (care are natura juridica a unui mandat), avocatul se legitimeaza fata de terti prin imputernicirea avocatiala. Avocatul este imputernicit sa efectueze orice act specific profesiei pe care il considera necesar pentru realizarea intereselor clientului, inclusiv contestatia la executare.

Echipa noastra de avocati are o experienta vasta obtinuta prin reprezentarea clientilor in fata instantelor din toata tara.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu procedura de asistenta si reprezentare in instanta, cu ce poate face echipa noastra pentru dumneavoastra sau tarifele percepute, va rugam sa ne contactati.

Servicii de administrare financiare si juridice

Executari

Ce este contestatia la executare? Este mijlocul procesual specific faazei executarii silite prin care se realizeaza controlul judecatoresc asupra legalitatii actelor de executare sau asupra executarii silite insesi, precum si asupra incheierilor intocmite de executorul judecatoresc in cadrul executarii silite. Asadar, aceasta reprezinta mijlocul procedural prin intermediul caruia puteti obtine desfiintarea masurilor ilegale de urmarire silita.
In plus, prin intermediul contestatiei la executare se poate contesta refuzul executorului judecatoresc de a efectua o executare silita sau de a indeplini un act de executare silita in conditiile legii si, totodata, se poate solicita lamurirea intelesului, intinderii sau aplicarii titlului executoriu.
Astfel, contestatia la executare este o „plangere” specifica procedurii executarii silite prin care se urmareste anularea unor acte de executare silita sau chiar anularea efectului executoriu.
Cine poate face contestatie. Specific contestatiei la executare este faptul ca aceasta este deschisa nu numai partilor executarii silite, ci si tertilor vatamati prin urmarirea nelegala a bunurilor lor. Asadar, aceasta contestatie poate avea rolul unei plangeri pentru scoaterea de sub urmarire a bunurilor unui tert.

Specific contestatiei la executare este faptul ca aceasta poate fi folosita si de persroane straine de raportul juridic dintre aprti – tertii vatamati printr-o masura gresita sau ilegala de executare. Trebuie retinut ca o hotarare judecatoreasca poate fi pusa in executare numai intre partile din proces, iar nu si fata de terte persoane care nu au participat la judecata. Chiar daca sunteti tert fata de executarea silita, dar aceasta va afecteaza bunurile, puteti efectua contestatie la executare pentru a va apara interesele.
Lamurirea titlului executoriu neclar. Exista posibilitatea sa fiti executat silit asupra unor bunuri sau valori gresite, titlul executoriu fiind redactat sau inteles gresit. Contestatia la executare se poate face si in cazul in care sunt necesare lamuriri cu privire la intelesul, intinderea si aplicarea titlului executoriu. In practica, aceasta forma a contestatiei la executare poarta denumirea de contestatie la titlu.

Plangere impotriva actiunilor executorului.Contestatia la executare se poate indrepta si direct impotriva executorului judecatoresc in cazul in care acesta refuza fie efectuarea executarii silite, fie indeplinirea unui act de executare in conditiile legii. Trebuie retinut ca prin contestatie nu se poate anula sau modifica hotararea judecatoreasca; instanta care va solutiona contestatia la executare se va limita sa cerceteze daca actele de executare se realizeaza cu respectarea dispozitiilor legale privind executarea silita sau, cand e cazul, stabileste intinderea. intelesul ori aplicarea dispozitivului hotararii ce se executa.
Competenta. Contestatia la executare se introduce la instanta de executare, aceasta fiind judecatoria in a carei circumscriptie se afla, la data sesizarii organului de executare, domiciliul sau sediul debitorului. Daca are loc urmarirea silita a imobilelor sau urmarirea veniturilor provenite din imobil, exista o competenta alternativa – judecatoria de la locul situarii imobilului sau instanta de executare (domiciliu).
Judecata contestatiei. In cadrul judecatii contestatiei la executare, intampinarea este obligatorie. Partile vor fi citate in termen scurt, iar jduecarea contestatiei se face de urgenta si cu precadere. In vederea solutionarii contestatiei la executare, instanta sesizata va solicita de indata executorului judecatoresc sa transmita copii certificate de pe actele dosarului de executare contestate. Totodata, la cererea partilor sau atunci cand apreciaza ca este necesar, isntanta va putea solicita explicatii scrise de la executorul judecatoresc.
La judecarea contestatiei la executare sunt admisibile toate probele care se pot folosi si la judecarea oricarei actiuni in justitie, cu conditia ca acestea sa fi fost propuse, dupa caz, prin cererea de chemare in judecata, respectiv prin intampinare.
Daca este admisa contestatia la executare, executorul judecatoresc este obligat sa se conformeze masurilor luate sau dispuse de instanta.

Servicii de administrare financiare si juridice

Abordarea noastra. Legea este de partea consumatorului, protejandu-i drepturile si interesele legitime, atata timp cat exista un minim de interes din partea acestuia cu privire la „armele” legale de care dispune in lupta cu abuzurile de drept. Echipa noastra are o vasta in contestarea executarilor silite, astfel incat contractele si executarile sa devina rezonabile si sa se restabileasca echilibrul contractual.

Contractele nu ar trebui privite ca fiind simple acorduri de vointa între parti, ci mai degraba un rezultat al negocierilor. Nu este o simpla insiruire de obligatii, ci, cu riscul de a exagera, un real instrument de persuasiune prin care se clarifica drepturi si obligatii contractuale.

Orice persoana trebuie sa înteleaga în termeni simpli si directi logica anumitor elemente precontractuale pentru a-si desfasura corect si cu incredere negocierile.

Negocierile precontractuale. Contractul se incheie prin negocierea lui de catre parti sau prin acceptarea fara reserve a unei oferte de a contracta. Pe masura cresterii complexitatii obiectului viitorului contract, sporeste si intensitatea negocierilor prealabile incheierii acestuia. Faza negocierii este indelungata, marcata de acte preparatorii care prefigureaza structura si continutul viitorului contract. Aceasta etapa se desfasoara sub semnul libertatii negocierilor – partile au libertatea initierii, desfasurarii si ruperii negocierlor si nu pot fi tinute raspunzatoare pentru esecul acestora. Limitele libertatii precontractuale sunt date de existent anumitor obligatiile legale sau conventionale, dintre care inclusive obligatia de buna-credinta. In faza negocierilor se regasesc elementele unui posibil viciu de consimtamant, ca si elementele unei posibile interpretari a contractului in functie de instrumentele utilizate in faza precontractuala.

Raspunderea in cazul relei-credinte in negocieri. Codul civil este strict în ceea ce priveste rspunderea juridica, indiferent de nivelul prejudiciului, în art. 1375, prevazându-se ca “cel care cauzeaza altuia un prejudiciu printr-o fapta ilicita, savâraita cu vinovatie, este obligat sa îl repare. Autorul prejudiciului raspunde pentru cea mai usoara culpa.” În plus, în art. 15 se prevede ca “niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vatama sau pagubi pe altul ori într-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte.”

Cel cu care semnezi are buna-credinta? Te-a informat corect? Te-a fortat sa semnezi? Profita de efectele ulterioare si iti cauzeaza prejudicii, fara voia ta? Daca da, trebuie sa ne contactezi!

Obtine o consultatie gratuita

administrare mobile

Avantajele colaborarii cu firma specializata in administrarea imobilelor si oferirea de servicii suport

1.Profesionalism

Avem o echipa formata din personal profesional, bine instruit, in care poti avea incredere ca vei beneficia de servicii de calitate.

 

2.Costuri minime

Prin alegerea unui pachet ce include o serie de servicii de care ai nevoie, economisesti.

Pretul este calculat in functie de numarul de apartamente, fara alte costuri.

Servicii de administrare financiare si juridice

 

3. Activitate continua

Ne desfasuram activitatea cu profesionalism, respectam termene si suntem pregatiti sa intervenim oricand.

 

 

4. Adaptare la cerintele pietei

 

Suntem mereu la curent cu actualizarile legsilative si operam eficient sa gasim solutiile potrivite pentru problemele ce pot aparea.

 

Utilizam programe si softuri specifice pentru realizarea listelor de plata si a rapoartelor contabile, rezultand date corecte si transparente.

Calculul cotelor de intretinere se realizeaza conform legislatiei in vigoare, prin distribuirea costurilor in functie de: numarul de persoane, cota parte indiviza, sau pe unitate locativa.

Punem la dispozitie rapoarte lunare, trimestriale si anuale prin care se pot observa cheltuielile Asociatiei si modul de gestionare al veniturilor.

Incasarile se pot face atat in contul Asociatiei cat si prin casierie la adresa Asociatiei.

Deplasarile pentru casierie le facem in functie de nevoile fiecarei asociatii. Acestea se vor stabili la incheierea contractului, cu posibilitatea modificarii ulterioare prin act aditional, in functie ne necesitati.

Utilizam Internet Banking (contul Asociatiei) pentru a face plati catre furnizori si pentru a incasa cotele de intretinere de la persoanele care au posibilitatea platii online.

Servicii de administrare financiare si juridice

Platim facturile catre furnizorii de utilitati si a prestatorilor de servicii

Administrarea tehnica

Ne puteti contacta pentru a identifica cea mai potrivita solutie atunci cand apar probleme tehnice: fie electrice, fie a instalatiilor.

Identificam oferta cea mai buna din punct de vedere al calitatii si pretului pentru realizarea lucrarilor de reparatii.

Efectuam formalitatile necesare in angajarea contractelor cu furnizorii de servicii si urmarim realizarea acestora.

Achizitionam materiale consumabile (becuri) si produse de curatenie.

 

Pentru Asociatiile de locatari sau pentru imobilele noi, care se vor infiinta ca Asociatii de proprietari oferim suport.

Oferim solutii pentru problemele de natura juridica, cum ar fi recuperarea creantelor.

Particiam la sedinte si suntem receptivi la sesizarile venite din partea membrilor Asociatiei.

Punem la dispozitie formulare tip pentru buna organizare si functionare a administrarii imobilului.

Inregistrarea contractelor de munca la ITM, respectiv Revisal.

Intocmim si depunem declaratiile necesare privind salariile.

 

Suntem deschisi catre realizarea unui pachet de administrare personalizat, in functie de necesitatile dvs.

Va recomandam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire la adresa imobilului pentru care doriti administrarea, urmand sa primiti o oferta pe loc.

Administrare completa imobil

Servicii de administrare financiare si juridice

Viata intr-un bloc de apartamente presupune luarea unor decizii comune la nivelul asociatiei de proprietari, plata facturilor pentru cheltuielile comune, precum si rezolvarea a numeroase probleme ce pot aparea in mod neprevazut…

 

Administrare Tehnica imobil

Servicii de administrare financiare si juridice

Confortul in propria casa depinde nu numai de ceea ce avem in interior, ci si de modul in care intretinem spatiile comune, mijloacele tehnice si ceea ce este implicat in buna intretinere a unui bloc. In activitatea noastra de administrare…

 

Acces online

Alegand Neo Admin pentru serviciul de administrare completa imobile bucuresti sau administrare servicii contabile, alegeti simplitatea si eficienta in rezolvarea tuturor problemelor asociatiei de locatari din care faceti parte…

 

Casierie

Activitatea noastra de administrare imobile Bucuresti acopera toate serviciile de care au nevoie asociatiile de proprietari. Practic, apeland la Neo Admin, incredintati tot ceea ce necesita rezolvare unor experti…

 

Administrare financiar contabila

Neo Admin sta la dispozitia dumneavoastra pentru numeroase servicii de administrare completa imobile bucuresti, administrare servicii contabile, administrare financiar-contabila, precum si cu numeroase servicii conexe acestei activitati…

 

Cenzorat

Toate asociatiile de proprietari au nevoie de servicii de cenzorat oferite de personal specializat. Partenerii Neo Admin au o experienta vasta in domeniu, operand cu succes, de peste 10 ani, prin asigurarea a numeroase servicii…

SERVICII COMPLETE DE ADMINISTRARE IMOBILE,

Administrarea unui imobil inseamna un efort logistic insemnat, iar cei care vor sa beneficieze de servicii de calitate si complete trebuie sa apeleze la o firma specializata. Noi, la neoadmin.ro, avem o experienta vasta in domeniu si oferim clientilor nostri cea mai buna calitate. Oferim servicii specializate de administrare imobil asociatiilor de proprietari din Bucuresti si imprejurimi (judetul Ilfov) la preturi optime.

Pe scurt, va putem spune ca in acest pachet de administrare completa imobile bucuresti includem:

• Calculul si afisarea listelor de intretinere cu defalcarea tuturor cheltuielile incluse, in fiecare luna.

• Incasarea cotelor de intretinere.

• Evidenta contabila a tuturor operatiunilor desfasurate.

• Intocmirea si actualizarea tuturor registrelor obligatorii.

• Evidenta furnizorilor pe termene scadente si plata acestora in termen.

• Calculul salariilor, intocmirea si depunerea declaratiilor si plata impozitelor si contributiilor aferente.

• Intocmirea lunara si depunerea semestriala a situatiei elementelor de activ si de pasiv.

Servicii de administrare financiare si juridice

• Inspectarea proprietatii comune la intervale regulate de timp, in vederea identificarii problemelor și a reparatiilor necesare.

• Comunicarea cu asociatia de proprietari in privinta masurilor necesare pentru reparatiile si intretinerea spatiilor comune.

• Asigurarea accesului la arhiva si consultarea documentelor solicitate, de fiecare data cand este necesar.

• Gestionarea transparenta a activitatii de administrare a imobilelor.

• Alte servicii necesare.

ADMINISTRARE FINANCIAR CONTABILA

Neo Admin sta la dispozitia dumneavoastra pentru numeroase servicii de administrare completa imobile bucuresti, administrare servicii contabile, administrare financiar-contabila, precum si cu numeroase servicii conexe acestei activitati.

Pentru asociatiile de proprietari din Bucuresti am conceput un pachet de servicii atractiv pentru administrare financiar-contabila. Am creat un serviciu eficient si avantajos pentru clientii nostri, astfel incat ei sa primeasca cu promptitudine toate informatiile necesare privitoare la cheltuieli.

Acest serviciu implica mai multe componente care se numara printre responsabilitatile administratorului unei asociatii de locatari. Tot ceea ce se consuma in spatiile comune ale asociatiei este impartit in mod transparent intre toti membrii asociatiei, cu respectarea legislatiei in domeniu.

atunci cand asiguram servicii de administrare imobile sector 2 sau administrare imobile sector 3, fiecare cheltuiala facuta de administrator pentru o asociatie poate fi urmarita in extrasul ce este pus la dispozitia fiecarui membru, atunci cand este solicitat.

Informare prompta si mai multe metode de plata a intretinerii.

Listele de plata a intretinerii sunt afisate la data fixa in fiecare luna si sunt comunicate tuturor locatarilor, inclusiv in format electronic. Totul este verificat cu rigurozitate de specialistii nostri si de comisia de cenzori a asociatiei de proprietari. Tot ceea ce tine de evidenta platilor, arhiva acestora si aplicarea de sanctiuni pentru intarzierea la plata reprezinta, de asemenea, responsabilitatea noastra.

Dat fiind faptul ca nu toti oamenii se pot prezenta la casierie pentru a achita intretinerea, noi punem la dispozitia lor mai multe metode de plata. Astfel, contributia lunara la intretinere poate fi achitata si prin Internet Banking, in conditii de siguranta maxima. Cei care doresc pot plati si prin agentiile bancare.

Pentru situatiile mai speciale, acolo unde exista penalitati restante, specialistii nostri se vor ocupa de relatia cu furnizorii si vor negocia esalonarea platilor pentru a preintampina sistarea utilitatilor. Un aspect important al activitatii noastre tine de calculul fondului de rulment si al fondului de reparatii si buna administrare a acestor bani. In unele cazuri, reparatiile urgente necesita fonduri pe care administratorul trebuie sa le aiba la dispozitie in vederea remedierii oricarei probleme.

O buna comunicare, cheia succesului nostru.

Buna comunicare cu presedintele asociatiei si cu toti locatarii este unul dintre aspectele la care noi tinem foarte mult. Atunci cand ne este solicitata o informatie, oferim raspuns complet si prompt oricarui locatar al asociatiei, totul justificat de documentele pe care le punem la dispozitia oricui. Avandu-ne ca parteneri, beneficiati de linistea de care aveti nevoie in propria locuinta. Lasati in grija noastra serviciul de administrare servicii contabile si va veti convinge ca totul este pe maini bune.

Alte atributii specifice ale serviciului casierie.

Specialistii nostri intocmesc registrul de casa si inregistreaza in fiecare zi fiecare operatiune desfasurata. Printre celelalte operatiuni specifice casieriei se mai numara:

Servicii de administrare financiare si juridice

• Depunerea sumelor de bani incasate in contul asociatiei (ING Bank, Millenium Bank, Piraeus Bank sau alta banca cu posibilitati de depunere a sumelor incasate la bancomat cu program zilnic pana la orele 23.00).

• Efectuarea platilor catre toti furnizorii, in ziua imediat urmatoare incasarilor. Astfel, ne asiguram ca nu veti inregistra penalitati la plata facturilor catre furnizori.

• Efectuarea platilor prin intermediul mijloacelor electronice, prin transfer bancar in contul furnizorilor, daca asociatiile detin posibilitatea de a plati prin Internet Banking, urmata de preluarea extrasului de cont.

• Mentinerea relatiei cu institutia bancara unde clientul are deschis contul (valabil pentru institutiile bancare care pun la dispozitie Digipass si Internet Banking), in sensul preluarii in format electronic a extrasului de cont.

• Incasarea unor alte venituri ce revin asociatiei de proprietari.

• Predarea unui exemplar al registrului de casa la contabilitate impreuna cu cheltuielile aferente.

Siguranta banilor dumneavoastra este garantata, iar securitatea tranzactiilor online este asigurata de sisteme informatice puternice, care nu permit nicio gresala. Adminstratorul comunica in mod constant cu presedintele asociatiei de proprietari si ii pune la dispozitie rapoarte lunare si trimestriale privitoare la cheltuieli si incasari. La solicitarea comotetului executiv, membrii acestuia vor primi toate documentele necesare unor verificari financiar-contabile.

ADMINISTRARE TEHNICA IMOBIL

Confortul in propria casa depinde nu numai de ceea ce avem in interior, ci si de modul in care intretinem spatiile comune, mijloacele tehnice si ceea ce este implicat in buna intretinere a unui bloc. In activitatea noastra de administrare imobile sector 6, ne-am confruntat de-a lungul timpului cu numeroase provocari pe care le-am rezolvat cu bine de fiecare data. Totul depinde de buna organizare din partea administratorului si de implicarea activa a presedintelui asociatiei de locatari, alaturi de comitetul executiv.

Servicii de administrare financiare si juridice

Aspectele tehnice presupuse de administrarea unui imobil implica numeroase probleme ce trebuie rezolvate in fiecare luna. In multe cazuri, este nevoie de obtinerea unor avize tehnice sau de efectuarea verificarilor regulate in cazul instalatiilor electrice, de gaze, pentru instalatiile de pompare a apei si pentru interfon. In cazul asociatiilor de proprietari care au spatii verzi in jurul blocurilor, acestea trebuie intretinute de personal specializat, rolul administratorului fiind de a angaja persoane calificate si de a efectua platile necesare.

Administrarea tehnica a imobilelor presupune si verificarea periodica a dotarilor, anexelor si spatiilor comune precum subsolul, ghena, ascensorul si instalatia electrica. Noi ne ingrijim de programarea verificarilor tehnice impuse de lege, de monitorizarea lor si remedierea la timp a oricarei defectiuni, totul cu ajutorul personalului specializat.

Aceste operatiuni de intretinere necesita o dotare tehnica adecvata si fac parte din activitatea noastra de administrare imobile Bucuresti. Neo Admin va rezolva tot ceea ce tine de dotarea tehnica a unui bloc si de gasirea specialistilor si tehnicienilor calificati atunci cand este nevoie de ei. In plus, alaturi de comitetul executiv, participam la receptia fiecarei lucrari executate pentru a ne asigura ca totul a fost indeplinit in cele mai bune conditii.

Buna organizare cu care ne mandrim ne ajuta sa fim proactivi in activitatea noastra si sa anticipam ceea ce necesita rezolvare. Astfel, informam la timp comitetul executiv al asociatiei in legatura cu efectuarea lucrarilor necesare si oferim sprijin in gasirea celei mai bune oferte, la un raport optim calitate-pret.

Administrarea imobilelor presupune si asigurarea curateniei si igienizarii spatiilor comune. Noi ne ocupam si de acest aspect, angajam o firma de curatenie la cele mai bune costuri si supraveghem continuu indeplinirea tuturor obligatiilor prevazute in contractul incheiat. O buna coordonare, din partea noastra, a tuturor activitatilor in aceasta privinta, duce la sporirea confortului dumneavoastra, adica exact ceea ce ne propunem sa asiguram fiecarui client.

Ne straduim constant sa gasim un pret cat mai mic la plata intretinerii. Din acest motiv, luam in calcul toate solutiile tehnice care fac posibila economisirea banilor cheltuiti de asociatia de proprietari si identificam ceea ce poate fi imbunatatit in vederea obtinerii unor costuri convenabile pentru toti locatarii.

este partenerul ideal, pe termen lung, al asociatiei de proprietari din care faceti parte!

Vezi pretul

Avem solutii informatizate (prin site-ul www.e-bloc.ro) pentru administrarea eficienta a asociatiilor de proprietari. Acestea includ:

• Crearea unei interfete usor de utilizat pentru afisarea listelor de intretinere si transmiterea tuturor informatiilor utile pentru proprietari.

• Efectuarea platii intretinerii prin platforma online www.e-bloc.ro.

Servicii de administrare financiare si juridice

• Informatii detaliate despre listele de inretinere, programul casieriei si conturile in care se poate plati online.

• Emiterea fisei analitice individuale pentru fiecare apartament, in format electronic pe platforma www.e-bloc.ro cu defalcarea fiecarei sume ce compune lista de plata astfel incat fiecare proprietar sa cunoasca destinatia sumelor repartizate.

• Introducerea indexurilor apometrelor de apa calda si rece si consultarea istoricului consumului individual si al celui pe partile comune.

• Crearea unui grup dedicat de Facebook si notificari la afisarea listelor de intretinere si a informatiilor utile.

• Accesul la istoricul platilor efectuate de asociatie.

• Sectiune speciala de discutii si reclamatii.

• Asigurarea unui cont electronic personal pentru fiecare locatar.

• Accesul la documentele asociatiei de proprietari si la hotararile asociatiei si ale comitetului executiv.

• Consultarea documentelor si a facturilor privitoare la achizitii, contracte etc.

• Punerea la dispozitia presedintelui, a cenzorului, administratorului si contabilului a situatiei fiecarui apartament in parte precum si intreaga situatie a asociatiei, totul prin platforma www.e-bloc.ro.

• Detalierea si istoricul tuturor facturilor platite.

Servicii de administrare financiare si juridice

Asadar, tot ceea ce este necesar pentru o operabilitate cat mai buna a activitatii de administarre imobile bucuresti este disponibil inclusiv online. Traim in secolul tehnologiei, iar noi am inteles foarte bine necesitatea integrarii acestor mijloace in activitatea noastra de zi cu zi. Astfel, puteti obtine de la distanta orice informatie doriti, in cel mai scurt timp, si aveti acces la metode de plata electronica, usor de utilizat de catre oricine.

Puteti folosi telefonul, tableta sau calculatorul personal pentru a va loga si a rezolva in cateva minute problema platilor. Nu aveti timp sa ne sunati? Nu-i nimic! Ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact sau pe grupul de Facebook si veti primi raspuns imediat din partea specialistilor nostri.

CENZORAT

Toate asociatiile de proprietari au nevoie de servicii de cenzorat oferite de personal specializat. Partenerii au o experienta vasta in domeniu, operand cu succes, de peste 10 ani, prin asigurarea a numeroase servicii, printre care se numara si servicii de cenzorat. Puteti fi sigur ca beneficiati de servicii la cel mai inalt nivel din partea specialistilor nostri. Toti sunt experti contabili membri activi ai CECCAR.

Atat in domeniul financiar-contabil, in cel fiscal, cat si in domeniul resurselor umane, acesti specialisti va pot oferi oricand consultanta necesara. Activitatea de cenzorat implica numeroase responsabilitati de care ne achitam de fiecare data cu bine. In primul rand, cenzorii verifica toate actele, documentele, hotararile si regulamentele unei asociatii de proprietari. Toate neregulile observate sunt semnalate pentru a fi remediate.

Servicii de administrare financiare si juridice

Cenzorii se ocupa si de verificarea a tot ceea ce tine de gestiunea financiar-contabila prin:

• Verificarea documentelor care stau la baza inregistrarii in contabilitate;

• Verificarea modului in care documentele contabile se regasesc in distribuirea sumelor in lista de plata a intretinerii;

• Verificarea efectuarii inregistrarilor in contabilitatea in partida simpla;

• Verificarea incasarilor si a cheltuielilor si justificarea acestora prin documente fiscale;

• Verificarea modului de constituire a fondului de rulment, a fondului de reparatii si a modului in care acestea sunt incasate;

• Verificarea penalizarilor si a modului in care ele sunt calculate;

• Verificarea inregistrarii tuturor documentelor de incasare si de plata in registrul de casa, precum si a reflectarii corecte a soldului acestuia;

• Verificarea registrului de banca si a prezentei in inregistrarile contabile a tururor operatiunilor bancare desfasurate;

• Verificarea calcularii corecte a statelor de plata si a respectarii reglementarilor legale in vigoare;

• Verificarea si monitorizarea echilibrului financiar al asociatiei de proprietari, reflectat de situatia pasivului si activului.

Cenzorii intocmesc, in fiecare luna, rapoarte scrise in care este descrisa activitatea de gestiune a asociatiei de proprietari. Totodata, daca se constata unele abateri, sunt facute recomandari in privinta masurilor care pot fi luate. Anual, activitatea de cenzorat implica si intocmirea unui raport scris privind activitatea desfasurata in anul precedent – raport care va fi prezentat in Adunarea Generala.

Apeland la serviciile de cenzorat ale partenerilor nostri, veti fi tinuti la curent cu toate modificarile aparute in legislatia de specialitate. Orice problema de natura financiar-contabila va fi rezolvata prompt, iar expertii partenerilor nostri va vor oferi cele mai bune solutii inclusiv in privinta activitatii de administrare imobile bucuresti. In plus, oferim tuturor asociatiilor de proprietari asistenta de specialitate in domeniul resurselor umane si in cel fiscal prin transmiterea regulata a unor informari periodice in legatura cu modificarile aparute.

servicii in domeniul financiar-contabil si al serviciilor de administrare imobile bucuresti. Oferim pachete complete de servicii asociatiilor de proprietari pentru:

• Administrare financiar-contabila

• Administrarea tehnica a imobilului

• Servicii de casierie

• Administrarea completa a imobilelor si a ansamblurilor rezidentiale

• Servicii conexe in domeniu

Fie ca locuiti intr-un ansamblu rezidential mic, fie ca sunteti proprietarul unei locuinte intr-un ansamblu mai mare, noi va oferim servicii personalizate, in functie de nevoile specifice pentru administrare completa imobile bucuresti. Dorim sa legam colaborari pe termen lung si sa comunicam deschis cu partenerii nostri, raspunzand cu drag oricarei solicitari, sugestii sau intrebari venite din partea lor.

Neo Admin: seriozitate, transparenta, profesionalism si promptitudine

Servicii de administrare financiare si juridice

Acestea sunt cateva dintre calitatile care ne definesc si pe care le cultivam in relatia cu fiecare client. Oferim servicii de calitate la costuri optime pentru dumneavoastra, totul in conditii de transparenta maxima. Stim cat de ocupati pot fi oamenii, asa ca am conceput mai multe solutii de afisare a listelor de intretinere si a cheltuielilor aferente (inclusiv in format electronic, intr-o interfata special conceputa in acest scop), precum si de plata.

Portofoliul nostru bogat si experienta angajatilor Neo Admin sunt argumente convingatoare pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii de administrare si financiar-contabile de cea mai buna calitate. Oferim fiecarei asociatii de proprietari sau ansamblurilor rezidentiale servicii si solutii complete inclusiv in privinta interventiilor de urgenta ce trebuie realizate la orice ora din zi si din noapte. Indiferent de compartimentul in care este nevoie de expertiza noastra (contabilitate, financiar, casierie, administrativ sau tehnic), reusim sa ducem la bun sfarsit, cu rezultate foarte bune, orice avem de rezolvat.

Furnizori de servicii din Romania

Servicii oferite

Caracteristica principală a serviciilor oferite este cea de consultanță, prin care în baza discuțiilor avute cu clientul și a informațiilor furnizate de acesta, înțelegem activitatea și concepem un program de asigurare care să răspundă cel mai bine nevoilor de protecție ale clientului.

Un program de asigurare este format din mai multe linii de asigurare/tipuri de polițe sau poate fi o singură poliță care va conține toate liniile de asigurare convenite cu clientul pentru protecția prin asigurare dorită.

Avantajele programului de asigurare sunt:

Are o perioadă unică de asigurare;

Se negociază global cu asigurătorii conveniți cu clientul – liniile de asigurare păguboase pentru asigurători pot fi compensate de celelalte componente ale programului de asigurare, rezultând o rată a daunei mai redusă;

Conduce la obținerea celei mai bune oferte, în cele mai multe cazuri negocierea având loc direct în centrala asigurătorilor;

Permite o mai bună planificare a plăților aferente primelor de asigurare;

Permite obținerea de rezultate bune la negocierile de reînnoire;

Serviciile oferite se pot clasifica în două categorii:

I. Servicii generale

Negocierea ofertelor de asigurare, prezentarea unei analize comparative și recomandarea soluțiilor optime de plasare;

Gestionarea programului de asigurare pe perioada de valabilitate;

Asistență și consultanță în caz de daună;

Analizarea eficienței programului de asigurare, pregătirea și propunerea soluțiilor de reînnoire înainte de expirare

Caracteristici: aceste servicii se acordă în baza mandatului de broker și nu implică costuri suplimentare de asigurare, comisioane adăugate primelor precizate  în oferte sau alte taxe similare.

II. Servicii suplimentare

Auditul de asigurare

Analiza activităților desfășurate, identificarea riscurilor;

Analiza soluțiilor curente de asigurare, recomandare de îmbunătățire sau amendarea acestora, după caz;

Proiectarea programelor de asigurare conforme cu necesitățile fiecărui partener;

Analiza produselor existente pe piață în domeniul de interes al clientului și prezentarea acestora;

Reprezentare în caz de daună
Reprezentarea efectivă în deschiderea, urmărirea și lichidarea dosarelor de daună la companiile de asigurări, prin desemnarea unei persoane specializate care, pe baza împuternicirii date de către client, va întocmi documentele și va face demersurile necesare în vederea lichidării daunelor;

Caracteristici: aceste servicii se acordă în baza mandatului de broker și a contractului de servicii, implicând costuri conform contractului.

Serviciile oferite presupun parcurgerea următoarelor etape:

Cui ne adresam


Persoane fizice


Persoane juridice

Oferte de asigurări

Vă rugăm selectați tipul de asigurare pe care îl doriți:


Asigurări CASCO


Asigurări RCA


Asigurări medicale de călătorie


Asigurări locuință


Asigurări de viață


Asigurarea credit comercial


Asigurarea animalelor


Asigurarea culturilor agricole


Alte tipuri de asigurări

Ce reprezinta asigurarile si la ce folosesc?

O definitie:
Asigurarea este o forma de protectie bazata pe un contract, prin care o persoana fizica sau juridica care se va numi asigurat, cedeaza anumite riscuri unei persoane juridice – asigurator, platind asiguratorului o suma de bani numita prima de asigurare.
Asiguratorul se obliga prin acesta contract sa plateasca asiguratului despagubiriin cazul in care evenimentele prevazute in contract au loc.

De ce sunt utile asigurarile?

Indiferent de cat de mult a evoluat umanitatea, un lucru este foarte clar: nu putem controla tot ceea ce se intampla in jurul nostru, exemplul cel mai bun fiind poate natura. Mass-media prezinta foarte des catastrofele natuarale care lovesc diverse regiuni, si, din pacate nici Romania nu face exceptie. Dar natura nu este singura care ne afecteaza si ne provoaca pagube: accidente se intamplala tot pasul, iar jaful, furturile, talhariile, toate tin de natura umana.

Riscurile acestea vor exista intotdeauna. Dar mai sunt si altele, in legatura cu sanatatea, cu activitatea profesionala, si, in cazul firmelor, riscuri privind marfurile sau activele companiei. De aceea este foarte bine sa incercam sa transferam riscurile asupra companiilor specializate.

Acestea sunt motivele pentru care au aparut serviciile sau, mai bine zis, produsele de asigurare. Acestea sunt oferite de companii specializate care preiau diferite riscuri in schimbul unei sume de bani. Astfel, plata unei sume il pune pe asigurat la adapost de problemele cauzate de accidente, fie ele auto sau de alata natura, ii poate salva firma de la probleme financiare care ar putea duce la faliment s.a.

Un argument al utilitatii asigurarilor este oferit de prezenta acestora la o scara foarte mare in Occident, unde exista o adevarata cultura. Marea majoritate a oamenilor au, in tarile vestice, tot felul de asigurari, nu doar cea de raspundere civila auto, ci si de viata, de sanatate, de protejare a bunurilor.

De ce se intampla acest lucru? Pentru ca in Occident simtul proprietatii este foarte dezvoltat, si toti vor sa isi puna proprietatile la adapost de diferite riscuri, dar si pentru ca occidentalii sunt foarte interesati de viitorul lor si al celor din jurul lor. De aceea asigurarile sunt un instrument foarte bun pentru crearea unui viitor lipsit de griji si sigur.

Ce este Brokerul in asigurari?

Brokerul de asigurari este un specialist in ceea ce priveste piata asigurarilor. Serviciile acestuia se adreseaza in general persoanelor juridice, dar nu exclusiv. Pe piata exista foarte multe societati de asigurare, apar din ce in ce mai multe produse de asigurare, oferta se diversifica in mod continuu si apar produsecare de care mai specializate.

In aceste conditii, clientul are probleme in a alege cea mai buna solutie pentru problema sa, mai ales daca nu cunoaste foarte bine cum functioneaza asigurarile. Aici intervine brokerul de asigurari. Acesta ar putea fi privit drept un intermediar, dar este in mod clar mai mult decat atat, este un specialist. Cunoscand foarte bine particularitatile pietei, oferta de produse, contextul pietei, tehnica de derulare a asigurarilor, brokerul poate oferi pentru clientii sai cea mai buna solutie dintr-o multitudine de optiuni care pentru un novice nu par ase diferentia prea mult.

Dezvoltarea pe care o au asigurarile la nivel mondial nu mai permite functionarea fara societatile de brokeraj. Schimbarile legislative, evolutiile economice, toate acestea sunt mai usor de depasit, atat de catre clientii asiguratorilor, cat si de catre vanzatorii de polite de asigurare, apeland la serviciile societatilor de brokeraj in asigurari.
Brokerul este platit printr-un comision care este inclus in prima de asiguare, iar serviciile sale presupun consultanta de specialitate si urmarirea derularii contractului pe durata sa, bazandu-se pe stabilirea profilului de risc al clientului, urmarind insa in acelasi timp si situatia financiara a companiei de asiguraricu care se incheie polita de asigurare.

Societatile de brokeraj sunt utile atat companiilor care vor sa isi asigure diverese bunuri sau active, cat si companiilor de asigurari, brokerii fiind cei care pot furniza clienti foarte importanti.DESPRE ASIGURARILE AUTO

Crezi ca iti poti permite sa circuli fara asigurare?

De cele mai multe ori, soferii care circula pe drumurile publice sunt expusi riscului, fiind implicati in accidente de circulatie provocate de ei insisi sau de ceilalti participanti la trafic.

Se poate intampla ca, doar dintr-o mica neatentie la volan, un conducator auto sa produca daune de o valoare ridicata si pe care el trebuie sa le plateasca. Lipsa sumelor necesare ar duce, insa, la litigii, uneori de lunga durata si cu costuri mari, sau ar atrage alte tipuri de sanctiuni asupra sa. In plus,asigurarea RCA este obligatorie.

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto este metoda de protectie prin care sunt despagubiti tertii prejudiciati in urma unui accident auto, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagubeaduse proprietatilor.

Aceasta are un scop bine definit: cel pagubit sa primeasca in mod obligatoriudespagubiri pentru daunele suferite.

Pe de alta parte, ca sa iti protejezi masina ta, ai nevoie de o asigurareCasco.

Click aici pentru detalii privind asigurarea RCA!
Click aici pentru detalii privind asigurarea CASCO!


sus

DESPRE ASIGURARILE DE LOCUINTE

De ce avem nevoie de o asigurare obligatorie?

Frecventa evenimentelor de catastrofa naturale este in crestere alarmanta in ultimii ani. In fiecare an, mii de oameni isi pierd casele si agoniseala de o viata si raman la mila autoritatilor pentru recuperarea prejudiciilor, fara nici o plasa de siguranta.

Asigurarea obligatorie de locuinta ofera o protectie minima de baza in cazul producerii unor inundatii, alunecari de teren sau cutremur. Pentru o prima modica de 10 EUR si respectiv 20 EUR pe an puteti primi o despagubire maxima de 20.000 EUR, bani care pot fi utilizati pentru a repara macar o parte din prejudiciul cauzat.

Potrivit legii, cei care nu si-au incheiat asigurarea nu vor beneficia de ajutor din partea autoritatilor locale in cazul producerii unor calamitati naturale!

Aflati aici totul despre asigurarile obligatorii de locuinta!

De ce avem nevoie de o asigurare facultativa?

Asigurarea obligatorie ofera o protectie minima, recomandandu-se ferm incheierea de asigurari facultative care sa acopere diferenta intre valoarea reala a locuintei dumneavoastra si suma asigurata obligatoriu!

Asigurarile facultative sunt un instrument accesibil tuturor si eficientpentru a ne proteja agoniseala de o viata.

O asigurare facultativa acopera cele mai frecvente riscuri care pun in pericol locuinta si pot afecta si bunurile Dumneavoastra

Incheierea acestei polite este cea mai ieftinamodalitate de protejare a casei si bunurilor personale, chiar mai ieftina decat instalarea unui sistem perfectionat de alarma

Afla aici totul despre asigurarile facultative delocuinta!

sus

DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

Pe scurt, asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz la caz, protectie – asigurarile de viata clasice si faciliteaza economisirea – asigurarile de viata cu acumulare de capital.

Spre exemplu, in cazul unei asigurari de viata clasice: prin intermediul unui contract, asiguratorul se obliga sa plateasca o suma de bani in cazul decesului persoanei asigurate.

Costul unei polite de asigurare de viata se numeste prima de asigurare, si este stabilita de asiguratorul tau in functie de tipul de produs pe care il doresti, suma asigurata, durata contractului, riscurile acoperite s.a.m.d.

In acest tip de asigurare NU se acumuleaza capital.

In cazul asigurarilor de viata cu acumulare de capital, parte din prima pe care o platesti acopera componenta de protectie (ca si in cazul unei asigurari clasice de viata) in timp ce o alta parte este investita de compania de asigurari si platita clientului la finalul perioadei contractuale sau chiar inainte, impreuna cu o parte din profitul obtinut.
In acest caz, asigurarile de viata SUNT si un instrument de economisire.

Click aici pentru a vedea care sunt tipurile de asigurari de viata!
Click aici pentru a afla de ce ai nevoie de o asigurare de viata!


sus

DESPRE ASIGURARILE DE SANATATE

Cheltuielile efectuate in caz de imbolnavire, accident de circulatie, de munca sau in eventualitatea unei operatii iti pot destabiliza serios bugetul. Odata ce ai o asigurare privata de sanatate, nu mai trebuie sa scoti bani din buzunar pentru serviciile medicale contractate. Produsele de asigurare facultativade sanatate acopera in mod uzual:

Consultatii

Spitalizare

Investigatii medicale

Interventii chirurgicale

Serviciile se deconteaza integral sau cu anumite deduceri de catre clinicile si spitalele private cu care colaboreaza asiguratorul. Asigurarile private de sanatate pot avea limite de despagubire maxime pe un an de asigurare sau pe tipurile de servicii acoperite, dar exista si produse cu acoperire nelimitata.

Click aici pentru detalii privind asigurarile de sanatate!

sus

DESPRE ASIGURARILE MEDICALE DE CALATORIE IN STRAINATATE

Poate inlocui Cardul European de Asigurari de Sanatate „Asigurarea Medicala Privata de Calatorie in Strainatate”?

Potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, desi atat Cardul European de Sanatate, cat si asigurarea medicala privata pentru calatorii in strainatate sunt instrumente de acoperire a cheltuielilor medicale, intre acestea existadiferente fundamentale.

Valabilitate
- CEASS – in Spatiul Economic European plus Elvetia
- asigurarea private – in orice stat al lumii

Acoperire
- CEASS – servicii medicale conform cu sistemul de securitate sociala potrivit legilor statului respectiv
- asigurarea privata – inclusiv cheltuielile medicale in sistem privat

Actiune
- CEASS – actiune limitata, prestatiile in natura care devin necesare pe motive medicale in timpul sederii unui alt stat membru, tinand cont de natura prestatiilor si de durata de sedere preconizata
- asigurarea privata – acopera, suplimentar: cheltuielile aferente repatrierii sanitare, cheltuielile cu repatrierea in caz de deces, toate cheltuielile de spitalizare, accidentele de orice fel intamplate in perioada sederii pe teritoriul tarii respective, alte cheltuieli medicale.

Decontarea
- CEASS – exista posibilitatea ca un posesor de Card sa fie nevoit sa achite pe loc contravaloarea prestatiilor medicale, urmand ca cererea de rambursare a banilor sa o faca catre casa locala de asigurari de sanatate
- asigurarea privata: toate cheltuielile sunt preluate si platite direct catre furnizorii de servicii medicale din afara tarii

Plati suplimentare
- CEASS: confera posesorului drepturile oferite de sistemul public similare cu cele ale rezidentilor statului pe care il viziteaza, fiind prezentat exemplul Germaniei unde rezidentii germani trebuie sa co-plateasca spitalizarea.
- asigurarea privata: nu exista

Conditii pentru obtinere
- CEASS: plata la zi a contributiilor la sistemul public de asigurari de sanatate
- asigurarea privata: nu exista

Sugestia noastra este sa achizitionati o asigurare medicala privata de calatorie de la una dintre companiile de profil specializate pe acest segment. In acelasi timp, o astfel de polita poate fi cumparata si on-line. Prin intermediul parteneriatului incheiat recent intre 1asig.ro si asigur.com, cel mai vizitat portal de asigurari din Romania ofera posibilitatea procurarii unei astfel de polite.

Cat priveste pretul, acesta depinde de tipul de polita ales (pentru calatorii business sau in interes turistic), complexitatea acoperirii dorite si durata sederii/destinatia calatoriei. Cu titlu informativ, o polita pentru duratade 5 zile, in spatiul UE costa intre 16,6 – 30,8 RON/persoana.

Cum se solicita despagubirile?

In cazul producerii unui eveniment asigurat, asiguratul va prezenta asigurarea cadrului medical care se va ocupa de acesta si va lua legatura telefonic (gratuit) cu biroul de asistenta medicala care-l va sfatui, pe acesta sau pe medic, asupra modului de tratare a urgentei.
In caz de repatriere, biletul de intoarcere in tara se va preda oficiului extern de asistenta medicala.
Daca asiguratul a efectuat plati, acestea vor fi despagubite la intoarcere in tara, in limita celor recunoscute de catre oficiul extern de asistenta medicala.

Tipuri de asigurări

 | 

 | 

Asigurarea de răspundere civilă

Această asigurare te ajută să acoperi paguba pe care ai produs-o altei persoane. Cea mai cunoscută este asigurarea de răspundere civilă auto (RCA), singura asigurare obligatorie în acest moment. Prin RCA se asigură autovehiculul lovit şi pasagerii din acesta.

Deci, chiar dacă ai încheiat o asigurare Casco (care protejează doar automobilul propriu) tot trebuie să închei o asigurare RCA. Asigurarea RCA protejează, pe de o parte, persoana păgubită, garantând plata sumei necesare acoperirii pagubelor suferite, dar protejează şi persoana care a produs paguba, aceasta fiind scutită de la plata pierderilor suferite de celălalt.

Documentul semnat între o firmă de asigurare şi tine, prin care aceasta arată că a încheiat un contract de asigurare se numeşte poliţă de asigurare. Suma plătită anual de asigurat se numeşte primă de asigurare.

Poliţa de asigurare intră în vigoare în momentul semnării. În cazul în care cumperi o maşină nouă, asigurarea poate fi încheiată la vânzător. Atunci când cumperi o maşină la mâna a doua, poliţa încheiată de fostul proprietar îşi pierde valabilitatea odată cu semnarea actului de vânzare-cumpărare.

Asigurarea RCA poate fi încheiată cu oricare dintre societăţile de asigurare special autorizate în acest scop (pentru mai multe informaţii, citeşte site-ul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor www.csa-isc.ro). Preţul diferă de la o societate la alta. Durata poate fi de 6 luni sau 1 an.

Asigurări de mijloace de transport (CASCO, în cazul autovehiculelor)

Prin acestea se asigură automobilul propriu în cazul distrugerii parţiale sau totale, distrugere cauzată de un eveniment neprevăzut. De asemenea, se poate acoperi şi riscul în cazul furtului automobilului.

Chiar dacă sumele pot părea mari pentru bugetul tău, cheltuielile cu o poliţă sunt incomparabil mai mici decât cheltuielile în cazul unui accident.

Autoturismul este supus multor riscuri atunci când îl conduci, dar şi în timpul staţionării (avarii, furt, incendii, etc.). Mai ales dacă ai investit într-o maşină nouă, merită să mai investeşti şi într-o asigurare auto.

Asigurarea de avarii şi furt

Avarierea maşinii poate fi parţială sau totală. În cazul avariei parţiale, se repară sau se înlocuiesc piesele distruse. În cazul avariei totale se înlocuieşte automobilul. Suma asigurată este diferenţa dintre valoarea maşinii nouă (valoarea care apare pe factură) şi uzura în timp a maşinii. Prima de asigurare (suma plătită anual de asigurat) este influenţată de: 
 

 suma asigurată;

 capacitatea cilindrică;

 vechimea maşinii (anul fabricaţiei);

 îmbunătaţiri, dotări suplimentare;

 puterea motorului.


Asigurările de avarii pentru maşinile de producţie internă sunt mai ieftine decât pentru cele de producţie externă. Autoturismul nu poate fi asigurat doar pentru furt. Se pot proteja şi dotările suplimentare din autoturism. Se pot asigura şi pasagerii autoturismului. În cazul accidentării sau decesului, se acordă despăgubiri în limita sumei asigurate.

La adresa de mai jos există câteva sfaturi în caz de accident auto: http://www.bursaasigurarilor.ro/cauta-dictionar

Asigurarea locuinţei

Locuinţa dar şi bunurile din ea sunt ameninţate de foarte multe evenimente neprevăzute: incendii, cutremure, explozii, inundaţii, furturi. Foarte puţini români îşi asigură în acest moment locuinţele, dar situaţia s-ar putea schimba în viitor, fiind preconizată introducerea asigurării obligatorii a locuinţelor. Atenţie, însă – asigurările sunt valabile doar în cazul calamităţilor (cutremur, alunecare de teren sau inundaţie) şi acoperă maxim 10.000 de euro, respectiv 20.000 de euro, în funcţie de tipul locuinţei. Pentru a acoperi valoarea integrală a unei locuinţe, trebuie încheiată o asigurare facultativă.

Asigurarea locuinţei este o cerinţă obligatorie a băncilor, în cazul în care apelezi la un credit garantat cu locuinţa (credit ipotecar).

Tipurile de asigurări pentru care poţi opta sunt:
 

simplă: se asigură locuinţa şi/sau bunurile;

completă, cu următoarele opţiuni:

– asigurarea bunurilor şi/sau locuinţei şi asigurarea membrilor familiei pentru accidente;

– asigurarea bunurilor şi/sau locuinţei şi asigurarea de răspundere civilă faţă de terţi.


Asigurarea de sănătate

Poate fi încheiată de către persoanele fizice cu domiciliul sau rezidenţa în România, respectiv de către  companii pentru angajaţii lor. Limita vârstei variază de la o societate de asigurări la alta. Asiguratul poate primi despăgubiri pentru:
 

cazare şi masă pe perioada spitalizării;

medicamente şi materiale medicale folosite în spital;

terapie intensivă, tratamente chirurgicale;

consultaţii;

servicii de îngrijire;

transfer într-o altă unitate;

proteze;

perioada de convalescenţă şi recuperare.


Dacă spitalizarea are loc în afara României, asiguratorul este obligat la plata spitalizării, a tratamentului şi a transportului.

În funcţie de planul de asigurare, diferă riscurile acoperite, beneficiile acordate şi costul asigurării. Printre factorii care influenţează costul asigurării se numără vârsta şi ocupaţia asiguratului.

Furnizorul de servicii medicale primeşte despăgubirea de la asigurator în cazul în care a acordat asiguratului:
 

servicii de îngrijire;

spitalizare;

tratamente;

consultaţie.


Asiguratul sau familia acestuia primesc despăgubirea de la asigurator în situaţie de:
 

invaliditate totală sau parţială cauzată de accident;

deces cauzat de îmbolnăvire;

deces cauzat de accident.


Asigurarea medicală de călătorie

Acest tip de asigurare poate fi încheiat de persoanele care au domiciliul stabil în România şi călătoresc în străinătate. Această asigurare oferă asistenţă medicală în cazul accidentelor şi bolilor survenite în timpul călătoriei.

Riscurile acoperite sunt următoarele:
 

tratamentele medicale oferite asiguratului în urma îmbolnăvirii acestuia sau în urma unui accident;

tratament ambulatoriu (adică în afara spitalului);

costul repatrierii în cazul îmbolnăvirii sau a decesului;

tratament dentar de urgenţă;

costurile transportului efectuat de serviciile de salvare;

costuri pentru însoţitor dacă situaţia medicală a asiguratului o cere.


Pachetele de asigurări diferă de la o societate la alta, de aceea înaintea cumpărării asigurării medicale – ca de altfel în cazul oricărei asigurări – este bine să compari ofertele mai multor companii.

Prima de asigurare este stabilită în funcţie de durata călătoriei, de suma asigurată solicitată şi de destinaţie.

La producerea evenimentului pentru care eşti asigurat trebuie să anunţi societatea de asigurări. În caz contrar, asiguratorul nu răspunde pentru cheltuielile efectuate fără anunţarea prealabilă.

Asigurările de viaţă

Acestea sunt asigurările clasice, prin care se plăteşte suma asigurată în cazul decesului asiguratului.

Asigurările clasice pot fi suplimentate prin contracte de tipul:
 

asigurări pentru incapacitatea de muncă a asiguratului, în cazul unui accident;

asigurări de deces rezultate dintr-un accident;

asigurări de viaţă legate de investiţii (unit linked), care combină protecţia asigurărilor de viaţă cu beneficiile unor investiţii făcute în scopul exclusiv al asigurării (spre exemplu, investiţii în acţiuni la bursă ori titluri de stat). Te poţi  informa despre evoluţia acestor produse urmărind şi paginile ziarelor financiare. De notat că expunerea la riscul de investiţii este transferată asiguratului.

Reparatii diverse

OraseJudete
 • Abrud,
 • Adjud,
 • Aiud,
 • Alba Iulia,
 • Aleşd,
 • Alexandria,
 • Agnita,
 • Anina,
 • Aninoasa,
 • Arad,
 • Avrig,
 • Azuga,
 • Babadag,
 • Bacău,
 • Baia de Aramă,
 • Baia de Arieş,
 • Baia Mare,
 • Baia Sprie,
 • Balş,
 • Baraolt,
 • Băicoi,
 • Băile Govora,
 • Băile Herculane,
 • Băile Olăneşti,
 • Băileşti,
 • Băile Tuşnad,
 • Bălan,
 • Bârlad,
 • Bocşa,
 • Borsec,
 • Beclean,
 • Beiuş,
 • Bereşti,
 • Bicaz,
 • Bistriţa,
 • Blaj,
 • Boldeşti-Scăieni,
 • Bolintin-Vale,
 • Borşa,
 • Botoşani,
 • Brad,
 • Braşov,
 • Brăila,
 • Breaza,
 • Brezoi,
 • Bucureşti,
 • Budeşti,
 • Buftea,
 • Buhuşi,
 • Bumbeşti-Jiu,
 • Buşteni,
 • Buziaş,
 • Buzău,
 • Calafat,
 • Carei,
 • Caracal,
 • Caransebeş,
 • Cavnic,
 • Călan,
 • Călăraşi,
 • Călimăneşti-Căciulata,
 • Câmpeni,
 • Câmpia Turzii,
 • Câmpina,
 • Câmpulung,
 • Câmpulung Moldovenesc,
 • Cehu Silvaniei,
 • Cernavodă,
 • Chişineu-Criş,
 • Cisnădie,
 • Cluj-Napoca,
 • Codlea,
 • Comarnic,
 • Comăneşti,
 • Constanţa,
 • Copşa Mică,
 • Corabia,
 • Costeşti,
 • Covasna,
 • Craiova,
 • Cristuru Secuiesc,
 • Cugir,
 • Curtici,
 • Curtea de Argeş,
 • Darabani,
 • Dărmăneşti,
 • Dealu,
 • Dej,
 • Deta,
 • Deva,
 • Dorohoi,
 • Drăgăneşti-Olt,
 • Drăgăşani,
 • Drobeta-Turnu Severin,
 • Dumbrăveni,
 • Eforie,
 • Făgăraş,
 • Făget,
 • Fălticeni,
 • Făurei,
 • Feteşti,
 • Fieni,
 • Filiaşi,
 • Focşani,
 • Fundulea,
 • Galaţi,
 • Găeşti,
 • Geoagiu,
 • Gheorgheni,
 • Gherla,
 • Giurgiu,
 • Gura Humorului,
 • Haţeg,
 • Hârlău,
 • Hârşova,
 • Horezu,
 • Huedin,
 • Hunedoara,
 • Huşi,
 • Ianca,
 • Iaşi,
 • Iernut,
 • Ineu,
 • Isaccea,
 • Însurăţei,
 • Întorsura Buzăului,
 • Jibou,
 • Jimbolia,
 • Lehliu Gară,
 • Lipova,
 • Luduş,
 • Lugoj,
 • Lupeni ,
 • Mangalia,
 • Marghita,
 • Măcin,
 • Mărăşeşti,
 • Medgidia,
 • Mediaş,
 • Miercurea Ciuc,
 • Mihăileşti,
 • Mioveni,
 • Mizil,
 • Moineşti,
 • Moldova Nouă,
 • Moreni,
 • Motru ,
 • Murfatlar,
 • Nădlac,
 • Năsăud,
 • Năvodari,
 • Negreşti,
 • Negreşti-Oaş,
 • Negru Vodă,
 • Nehoiu,
 • Novaci,
 • Nucet,
 • Ocna Mureş,
 • Ocna Sibiului,
 • Ocnele Mari,
 • Odobeşti,
 • Odorheiu Secuiesc,
 • Olteniţa,
 • Oneşti,
 • Oradea,
 • Oraviţa,
 • Orăştie,
 • Orşova,
 • Otopeni,
 • Oţelu Roşu,
 • Ovidiu,
 • Panciu,
 • Paşcani,
 • Pâncota,
 • Petrila,
 • Petroşani,
 • Piatra Neamţ,
 • Piatra Olt,
 • Piteşti,
 • Ploieşti,
 • Plopeni,
 • Pogoanele,
 • Predeal,
 • Pucioasa,
 • Rădăuţi,
 • Râmnicu Sărat,
 • Râmnicu Vâlcea,
 • Râşnov,
 • Reghin,
 • Reşiţa,
 • Roman,
 • Roşiori de Vede,
 • Rovinari,
 • Rupea,
 • Salonta,
 • Satu Mare,
 • Săcele,
 • Săveni,
 • Sângeorz-Băi,
 • Sânnicolau Mare,
 • Scorniceşti,
 • Sebeş,
 • Sebiş,
 • Seini,
 • Segarcea,
 • Sfântu Gheorghe,
 • Sibiu,
 • Sighetu Marmaţiei,
 • Sighişoara,
 • Simeria,
 • Sinaia,
 • Siret,
 • Slatina,
 • Slănic,
 • Slănic Moldova,
 • Slobozia,
 • Solca,
 • Sovata,
 • Strehaia,
 • Suceava,
 • Sulina,
 • Şimleu Silvaniei,
 • Ştei,
 • Tălmaciu,
 • Tăşnad,
 • Târgovişte,
 • Târgu Bujor, ,
 • Târgu Cărbuneşti,
 • Târgu Frumos,
 • Târgu Jiu,
 • Târgu Lăpuş,
 • Târgu Mureş,
 • Târgu Neamţ,
 • Târgu Ocna,
 • Târgu Secuiesc,
 • Târnăveni,
 • Techirghiol,
 • Tecuci,
 • Teiuş,
 • Timişoara,
 • Tismana,
 • Titu,
 • Topliţa,
 • Topoloveni,
 • Tulcea,
 • Turda,
 • Turnu Măgurele,
 • Ţăndărei,
 • Ţicleni,
 • Uricani,
 • Urlaţi,
 • Urziceni,
 • Valea lui Mihai,
 • Vaslui,
 • Vaşcău,
 • Vatra Dornei,
 • Vălenii de Munte,
 • Vânju Mare,
 • Victoria,
 • Videle,
 • Vişeu de Sus,
 • Vlăhiţa,
 • Vulcan,
 • Zalău,
 • Zărneşti,
 • Zimnicea,
 • Zlatna,

Alba,

Arad,

Arges,

Bacau,

Bihor,

Bistrita Nasaud,

Botosani,

Braila,

Brasov,

Bucuresti,

Buzau,

Calarasi,

Caras Severin,

Cluj,

Constanta,

Covasna,

Dambovita,

Dolj,

Galati,

Giurgiu,

Gorj,

Harghita,

Hunedoara,

Ialomita,

Iasi,

Ilfov,

Maramures,

Mehedinti,

Mures,

Neamt,

Olt,

Prahova,

Salaj,

Satu Mare,

Sibiu,

Suceava,

Teleorman,

Timis,

Tulcea,

Valcea,

Vaslui,

Vrancea, Romania

Cautare in google pentru diverse servicii:

Searches related to servicii

 

Probild Romania

Servicii de administrare, financiare si juridice

 • Imobile
 • Blocuri
 • Asociatii de proprietari
 • Servicii de contabilitate
 • Servicii juridice & avocatura

ProBild Servicii Premium

Furnizori de servicii

 

Search for specific Members
All
Servicii de reparatii si montaj pentru casa si firma
Servicii in domeniul constructiilor civile si industriale
Servicii fotografiere, filmare si printare
Servicii de WebDesign, creare site / magazin online si IT
Servicii de curatenie si curatare la firme si persoane fizice
Servicii de transport si service auto
Servicii de educatie, invatamant si timp liber
All
Instalator
Electrician
Lacatus
Sudor
Zugrav
Tamplar
All
Case
Amenajari interioare
All
Creare site web
Creare magazin online
Servicii intretinere site
Gazduire web site
Servicii SEO
Reparatie calculatoare
Instalare / reinstalare sistem de operare
Instalare soft
All
Curatenie la domiciliu
Curatenie scara bloc
Curatenie la firme si birouri
All
Transport marfa
Transport persoane
Livrari colete
Transport auto pe platforma
All
Gradinite

.

Adresa

Sos. Nationala 
Iasi, RO 
700237

Suport furnizori

Luni - Vineri: 10am – 5pm
Sambata: 10am – 1pm
Duminica: doar urgente !

Subscribe

× Suport PREMIUM