Servicii medicale

ProBild Romania

Art of services

Titlul dvs. merge aici

Servicii medicale

 • Chinetoterapie | Reflexoterapie | Terapie Bowen | Cabinete medicale | Cabinete stomatologice
 • Radiologie medicala si imagistica | Spitale | Laboratoare de analize
 • Case de batrani | Urgente medicale | Servicii medicale la domiciliu
 • Ingrijire batrani | Tratamente medicale la domiciliu
 • Injectii si transfuzii la domiciliu | Transport pacienti

Îngrijiri medicale la domiciliu

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale

Cine are dreptul la îngrijiri medicale la domiciliu?

Persoanele asigurate care suferă de afecţiuni acute sau cronice şi au o capacitate limitată de a se deplasa la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri au dreptul la îngrijiri medicale la domiciliu sau paliative. Prioritate în primirea îngrijirilor medicale sau paliative la domiciliu au asiguraţii  care suferă de afecţiuni oncologice sau neurologice.

Cum pot beneficia de îngrijiri la domiciliu?

Persoanele care doresc să beneficieze de îngrijiri medicale/paliative la domiciliu vor depune la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate la care sunt înregistraţi o cerere prin care solicită aceste servicii, dar şi un dosar care trebuie să conţină:

 • Declaraţie pe proprie răspundere din care să reiasă că afecţiunea nu a apărut din cauza unei boli profesionale, a unui accident de muncă sau a unui accident sportiv;
 • Copie CI, semnată conform cu originalul;
 • Dovada de asigurat al CAS (salariaţi – adeverinţă de la angajator, pensionari – talon de pensie);
 • Recomandarea pentru îngrijiri medicale/paliative la domiciliu, semnată şi parafată de medicul curant;
 • Copie după biletul de externare din spital, semnat şi parafat de medicul curant;
 • Copii după alte documente medicale care atestă diagnosticul stabilit conform competenţei pentru care se face recomandarea.

Persoanele care nu se pot deplasa pot solicita unui reprezentant legal să depună cererea pentru îngrijiri medicale în locul lor. Odată depus, dosarul va fi analizat de Departamentul de Îngrijiri Medicale la Domiciliu al CNAS, care în 48 de ore are obligaţia să transmită pacientului dacă cererea a fost sau nu aprobată. Serviciile de îngrijiri medicale/paliative la domiciliu încep cu o zi după aprobarea cererii depuse la casa de asigurări de sănătate.

Cine furnizează serviciile?

Furnizorii de îngrijiri medicale la domiciliu sunt îndeosebi firmele private, autorizate de Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică şi evaluate de Casa de Asigurări de Sănătate. Toate societăţile care oferă îngrijire medicală/paliativă la domiciliu trebuie să aibă medici de specialitate, asistenţi şi kinetoterapeuţi.

Cât costă?

Costurile pentru îngrijirile medicale/paliative la domiciliu sunt acoperite de Casa de Asigurări de Sănătate. Bolnavii nu vor plăti nimic pentru materialele sanitare şi pentru efectuarea manevrelor medicale (montare perfuzoare, îngrijire escare, îngrijirea tubului de dren etc.) Atenţie! Furnizorii de îngrijiri medicale/paliative la domiciliu NU asigură  medicaţia necesară pacienţilor!

Cât timp pot beneficia?

Orice asigurat are dreptul la 90 zile de îngrijiri medicale la domiciliu pe an, în una sau mai multe etape. Îngrijirile medicale/paliative sunt reglementate de Legea nr. 95/2006 privind reforma în sănătate, Hotărârea de Guvern nr. 117/2013 pentru aprobarea Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate şi Ordinul MS/CNAS nr.423/191/2013 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Contractului-cadru.

Ce conține pachetul?

Măsurarea parametrilor fiziologici: temperatură, Măsurarea parametrilor fiziologici: puls + TA, Măsurarea parametrilor fiziologici: diureză + scaun, Administrarea medicamentelor intramuscular, subcutanat, intradermic, pe mucoase, Administrarea medicamentelor intravenos sub supravegherea medicului, Sondaj vezical la femei şi administrarea medicamentelor intravezical pe sondă vezicală, Administrarea medicamentelor prin perfuzie endovenoasă sub supravegherea medicului, Recoltarea produselor biologice, Alimentarea artificială pe gastrostomă/sondă gastrică şi educarea asiguratului/aparţinătorilor, Alimentarea pasivă, inclusiv administrarea medicamentelor per os, pentru bolnavii cu tulburări de deglutiţie, Clismă cu scop evacuator, Spălătură vaginală în cazuri de deficit motor, Manevre terapeutice pentru evitarea complicaţiilor vasculare ale membrelor inferioare/escarelor de decubit: mobilizare, masaj, aplicaţii medicamentoase, utilizarea colacilor de cauciuc şi a rulourilor, Manevre terapeutice pentru evitarea complicaţiilor pulmonare: schimbarea poziţiei, tapotaj, fizioterapie respiratorie, Îngrijirea plăgilor simple/suprimarea firelor, Îngrijirea plăgilor suprainfectate, Îngrijirea escarelor multiple, Îngrijirea stomelor, Îngrijirea fistulelor, Îngrijirea tubului de dren, Îngrijirea canulei traheale şi instruirea asiguratului, Monitorizarea dializei peritoneale, Aplicarea de ploscă, bazinet, condom urinar, Aplicarea de mijloc ajutător pentru absorbţia urinei, Evaluarea asiguratului: stabilirea şi aplicarea unui plan de îngrijiri în controlul durerii şi altor simptome asociate bolii şi reevaluarea periodică, Evaluarea mobilităţii, a capacităţii de autoîngrijire, a riscului de apariţie al escarelor sau gradul escarelor, identificarea nevoilor nutriţionale şi recomandarea dietei şi modul de administrare, implementarea intervenţiilor stabilite în planul de îngrijiri şi reevaluarea periodică – de către asistentul medical, Masaj limfedem şi contenţie elastică, Masaj limfedem cu pompa de compresie, Montare TENS, Analgezie prin blocaje nervi periferici, Administrare medicaţie prin nebulizare, Aspiraţie gastrică, Aspiraţie căi respiratorii, Paracenteză.

ardiologie

De la început  a însemnat „din inimă… pentru inima dumneavoastră”.

Cea mai importantă specialitate medicală din cadrul CARDIOMED este, fără îndoială, CARDIOLOGIA. Avem o echipă medicală dedicată, recunoscută pentru serviciile competente de asistenţă cardiovasculară, de prevenţie şi tratament a bolii cardiace ischemice, hipertensiunii arteriale, insuficienţei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor, bolilor cardiace congenitale, bolilor miocardice şi pericardice.

La ora actuală, bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial, depăşind accidentele rutiere sau bolile oncologice.

Cardiologia reprezintă ramura medicală care se ocupă cu prevenţia, diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare. Pentru creşterea acurateţii diagnosticului şi evaluarea stadiului de boală, consultul cardiologic este însoţit de analize de laborator specifice, explorări funcţionale cardiace – electrocardiogramă, test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale, oscilometrie, precum şi explorări paraclinice specifice – radiografie cardio-pulmonară, ecografia cardiacă şi ecografia Doppler vasculară.

Spitalizare de zi

Centrul medical este autorizat să ofere servicii medicale tip spitalizare de zi (internare în clinică pentru efectuarea unor investigaţii amănunţite) pentru specialităţile:

 • Cardiologie
 • Balneologie, Terapie fizică medicală
 • Diabetologie, Boli de nutriţie şi metabolism
 • Neurologie
 • Pneumologie

Pacienţii pot beneficia de pachete extinse de servicii medicale gratuite, incluzând: consultaţie clinică, investigaţii paraclinice de specialitate şi analize de laborator.

Echipa noastră de medici cardiologi au o colaborare strânsă cu medicii specialişti în diabet/boli de metabolism, dar şi cu specialiştii în reumatologie/balneofizioterapie.

Clinica noastră este dotată cu aparatură modernă şi performantă cu ajutorul căreia doctorii pot pune un diagnostic mai rapid şi cu o acurateţe mai mare.

Imagistică medicală

Dintre metodele de examinare imagistice, radiografia este cea mai utilizată metodă de examinare cu raze X, ocupând un loc important în procesul de diagnosticare a diferitelor afecţiuni, în cazul multor pacienţi care ni se adresează.

Aceasta specialitate utilizează razele X în scopul stabilirii unui diagnostic, bazându-se pe posibilitatea obţinerii cu ajutorul ei a unei imagini caracteristice – imaginea radiologică – de cele mai multe ori pe filmul radiografic.

Imagistica medicală este o specialitate științifică recentă, care reunește o largă varietate de științe în scopul studierii modului în care se formează, înregistrează, transmit, analizează, procesează, percep și se stochează imagini ale organelor sau țesuturilor, prin diferite tehnici, in scopul diagnosticării bolilor.

În cadrul Centrului medical CARDIOMED Iaşi funcţioneaza un echipament radiologic modern, SIEMENS MultiX Swing, ce permite obţinerea unor radiografii de o calitate deosebită şi, implicit, conferă acurateţe interpretării radiologice.Totodată, echipamentul permite un timp de expunere foarte scăzut a pacientului la radiaţiile X.

Diabet, boli de nutriţie şi metabolism

Diabetologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul diabetului zaharat, o afecţiune cu frecvenţă în creştere la nivel global. Vorbim de diabet zaharat atunci când, în urma testării glicemiei, valoarea acesteia depăşeşte 126 mg% pe nemâncate sau peste 200 mg% la două ore postprandial.

Medicul diabetolog din cadrul Centrului Medical CARDIOMED Iaşi are rolul de a uşura viaţa pacientului prin învăţarea acestuia a unor deprinderi: întocmirea dietei, administrarea medicaţiei, monitorizarea glicemiei.

Prediabetul reprezintă o stare intermediară între normalitate şi diabet, cu modificări ale valorilor glicemiei pe nemâncate sau postprandial, dar fără a atinge valorile din diabetul zaharat. Dacă glicemia pe nemâncate depăşeşte 100 mg%, dar este mai mică de 126mg%, se recomandă efectuarea unui test de toleranţă la glucoză. La persoanele cu risc se recomandă verificarea glicemiei anual. O importanţă deosebita o are şi determinarea hemoglobinei glicozilate care arată o medie a glicemiilor în ultimele 3-4 luni.

Monitorizarea pacienţilor cu diabet este o acţiune permanentă prin care se verifică parametrii clinici, de laborator, dar şi stilul de viaţă, adaptarea permanentă a dietei, eventualele efecte adverse ale medicamentelor. Monitorizarea include şi prevenirea sau urmărirea complicaţiilor cronice.

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale

SERVICII OFERITE

 • terapia obezităţii
 • consiliere de specialitate dietă
 • antrenament fizic supravegheat medical
 • limfdrenaj
 • masaj de slăbire şi anticelulitic
 • abordarea interdisciplinară a piciorului diabetic

Endocrinologie

Endocrinologia reprezintă specialitatea medicală care se ocupă cu studiul glandelor endocrine şi a hormonilor produşi de acestea.

În esenţă, scopul acestei discipline rămâne chiar şi în era biologiei moleculare şi a geneticii, studiul formelor de comunicare şi semnalizare care controlează şi coordonează funcţia multor organe şi procese.

În cadrul endocrinologiei sunt investigate afecţiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale şi tulburările metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia).

Afectiunile endocrine sunt complexe si necesita analize de laborator specifice (determinari hormonale & fertilitate) şi investigaţii radiologice multiple, pentru acurateţea şi precocitatea diagnosticului.

Unele afecţiuni endocrine pot fi diagnosticate în faza subclinică iar prin diagnosticul precoce este impiedicată progresia spre boală şi apariţia de complicaţii.

Sistemul endocrin este responsabil de:

 • Creşterea şi dezvoltarea organismului,
 • Menţinerea homeostaziei (proprietate a organismului de a menţine, în limite foarte apropiate, constantele mediului intern: PH, glicemie, ritm cardiac şi tensiune arterială, respiraţie etc),
 • Diferenţierea sexuală şi reproducerea,
 • Reglarea metabolismului şi a aportului nutritiv.

Cele mai des întâlnite disfuncţii endocrine includ diabetul zaharat, acromegalia, boala Addison, sindromul Cushing, boala Graves, tiroidita Hashimoto, hipertiroidism, hipotiroidism şi prolactinom. Aceste condiţii au adesea simptome asemănătoare cu ale altor boli, afectează mai multe părţi ale corpului şi pot varia în severitate de la uşoare la foarte severe.

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale

Neurologie

Centrul Medical CARDIOMED Iaşi oferă consultaţii medicale neurologice, o gamă variată de investigaţii neurologice şi consultaţii psihologice.

Investigatiile pe care le oferim pot fi utile persoanelor care suferă de următoarele afecţiuni: epilepsie şi tulburări psihiatrice, miastenie, distrofii musculare, polineuropatii, afecţiuni ale maduvei spinarii, scleroza multipla, nevrita optică, retinopatie, glaucom, hipoacuzii/surditate, tumori cerebrale, Alzheimer, ADHD.

Neurologia este ramura  medicinii care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolilor care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce ţin de domeniul neurologiei sunt – pe de o parte – creierul, măduva spinării – sistemul nervos central, precum şi structurile înconjurătoare, şi vasele sanguine care le hrănesc- pe de altă parte – nervii cranieni, rădăcinile nervoase şi ganglionii spinali, nervii periferici, după ieşirea din canalul spinal, inclusiv legăturile cu muşchii scheletici – sistemul nervos periferic.

Gastroenterologie

Specialitatea medicală denumită „Gastroenterologie” din cadrul Clinicii se ocupă cu prevenţia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor sistemului digestiv. Între acestea enumerăm afecţiunile gastrointestinale, cele hepatice, colecistice şi pancreatice.

Medicii noştri specialişti evaluează fiecare pacient în funcţie de simptome, pentru acurateţea diagnosticului consultul gastroenterologic fiind completat de explorări funcţionale digestive (endoscopie digestivă superioară, colonoscopie) şi imagistice (ecografie abdominală, ecografie pelvină).

Stomacul reprezintă un organ de importanţă majoră, care joacă un rol important în digestia alimentelor ingerate. Cauzele afecţiunilor gastrice pot include factori interni, cum ar fi dereglarea nivelului de acid gastric secretat, înstalându-se condiţiile de hiperaciditate sau hipoaciditate, precum şi evacuarea întârziată sau prea rapidă a conţinutului gastric; factori externi – stresul, dieta necorespunzătoare, consumul excesiv de alcool şi tutun, anumite medicamente (în special antiinflamatoare nonsteroidiene), sau diverse infecţii bacteriene.

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale

Gastrita, ulcerul, calculii biliari, refluxul gastroesofagian şi nu în ultimul rând, cancerul gastric reprezintă principalele afecţiuni. Este important să recunoaşteţi primele semne ale bolii şi să consultaţi de urgenţă un medic.

EXPLORĂRI DIAGNOSTICE

 • ecografie abdominală
 • ecografie pelviană

ORL

ORL – OtoRinoLaringologia este specialitatea chirurgicală care diagnostichează şi tratează afecţiunile nasului, gâtului şi urechilor.

În sfera afecţiunilor ORL cele mai des întâlnite patologii sunt reprezentate de către: amigdalite, faringite, laringite, traheite, rinite, otite şi sinuzite.

Medicii departamentului  ORL al Centrului Medical asigură consultaţii atât pentru adulţi cât şi pentru copii, investigaţii audiometrice (audiograma tonală), impedansmetrie, fibroscopie nazală şi laringiană.

In cabinetul ORL se pot realiza aspiraţii auriculare, cauterizări pentru sângerările nazale, aerosoloterapie.

Analize medicale

În cadrul Centrului medical veţi găsi un punct pentru recoltarea probelor biologice în vederea efectuării analizelor medicale complexe.

Clinica noastră are parteneriate cu diverse laboratoare certificate în domeniu, aflate în contract cu CAS Iaşi. Avem, de asemenea, posibilitatea de a efecutua analize medicale gratuite în cadrul spitalizării de zi, cu bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist (în limita plafonului decontat de CAS.

FACILITĂŢI

 • punct de recoltare în incinta Centrului Medical ;
 • parteneriate cu laboratoare acreditate, aflate în contract cu CAS
 • posibilitatea efectuării de analize medicale gratuite în sistem cu bilet de trimitere (în limita plafonului decontat de CAS) şi în sistem internare de zi;

Tratamente medicale injectabile / perfuzabile

În cadrul Centrului Medical puteţi beneficia de tratamente speciale injectabile / perfuzabile, pentru afecţiunile de care suferiţi.

Etapele acestui tratament:

– Se face evaluarea stării generale a pacientului

– În colaborare cu pacientul sau aparţinătorul acestuia, pe baza recomandărilor  medicale  şi a celor constatate cu ocazia evaluării se stabileşte conduita terapeutică  și orarul de administare.

– Se efectuează tratamentul injectabil solicitat conform planului de îngrijiri stabilit.

AVANTAJE!

 • Efectuăm tratamente injectabile la orice interval orar ( la 6 ore, 8 ore. 12 ore etc.).
 • Efectuăm tratamente injectabile indiferent de data calendaristică (sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale)
 • Efectuăm tratamente injectabile indiferent de vârsta pacientului (inclusiv la nou-născuţi şi copii mici)

Balneofizioterapie

Balneofizioterapia este o practică utilizată încă din cele mai vechi timpuri, folosită îndeosebi în tratamentul unor deficienţe fizice.

Balneologia este o ştiinţă strânse legată de Fizioterapie, Kinetoterapie, precum şi de Terapia de întreţinere şi modelare corporală. Apa este solventul cel mai eficient al naturii deoarece transportă o varietate de minerale și substanțe chimice necesare organismului. Apa este vitalǎ și ȋnseamnǎ supraviețuire şi vindecare în cazul acestei terapii.

Fizioterapia este o practică medicală care cuprinde un ansamblu de terapii cu stimuli fizici (căldură, presiune, lumină, curent electric) folosite atât pentru prevenţie cât şi pentru tratament, dezvoltare, întreţinere şi recuperare a capacităţilor fizice individuale. Procedurile de fizioterapie sunt noninvazive, nu produc durere sau senzaţii neplăcute.

Reumatologia este partea medicinei care se ocupă cu diagnosticarea şi tratarea bolilor reumatice, precum şi cu tratarea afecţiunilor degenerative şi inflamaţiilor articulare. Există în total peste 200 de boli diferite, care includ şi malformaţiile din sistemul musculo-scheletic.

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale

TERAPII APLICATE

 • electroterapie – curent galvanic (constant sau continuu)
 • electroterapie – curent variabil/alternativ
 • magnetoterapie – câmpuri magnetice de joasa frecvenţă
 • drenaj limfatic
 • laserterapie – terapie cu laser
 • ultrasunetele – vibraţii mecanice
 • masaj segmentar
 • kinetoterapie şi recuperare medicală cardiologică, neurologică, balneologică

Kinetoterapie

Kinetoterapia reprezintă o specialitate medicală care încearcă să restabilească anumite funcţii ale corpului (motorii şi funcţionale), cu ajutorul mişcării. Kinetoterapia nu este sinonimă cu gimnastica medicală, ci o înglobează în tehnicile sale.

Mişcarea este baza kinetoterapiei, cu ajutorul căreia se poate regla dezechilibrul prezent la nivelul organismului, din cauza căruia pot apărea diverse afecţiuni.

Kinetoterapia este o terapie foarte eficientă, care va modelează corpul, luptă cu succes împotriva bolilor şi va ajută să va refaceţi dacă aţi suferit un accident. Pentru rezultate garantate este recomandat să practicaţi kinetoterapia cu ajutorul unui specialist în domeniu, care vă va forma un program de lucru şi vă va ajuta să îl duceţi la îndeplinire, venind şi cu alte sfaturi care vă vor ameliora starea de sănătate.

Kinetoterapeutii din cadrul Centrului medical CARDIOMED Iaşi au grijă ca fiecare pacient să aibă parte de o terapie adecvată în funcţie de vârsta şi problemele sale de sănătate.

KINETOTERAPIA AJUTĂ LA:

 • refacerea capacităţilor motorii
 • combaterea sedentarismului
 • reducerea nivelului de stress
 • îndepartarea celulitei
 • scaderea ponderală

Terapie de întreţinere şi modelare corporală

Nu eşti mulţumită cu ce vezi în oglindă în fiecare zi? Consideri că imagiinea nu este cea pe care ţi-o doreşti? Problemele de sănătate au început să se facă simţite iar surplusul de greutate e din ce în ce mai deranjant?

Fiecare kilogram în plus afectează coloana vertebrală şi articulaţiile, ducând la uzura acestora, şi apăsând pe vasele mari de sânge, fapt ce determină modificări ale funcţiilor respiratorii şi cardiace. În acelaşi timp, pielea este supusă unei presiuni suplimentare, ceea ce determină deteriorare fibrelor de elastină care se rup, lăsând loc vergeturilor

Specialiştii din cadrul Centrului medical CARDIOMED Iaşi vă propun soluţii diverse pentru a scăpa de kilogramele în plus, pentru slăbire fără efort şi remodelare corporală, iar rezultatul va fi o formă fizică şi psihică de invidiat.

Programul fiecărui pacient este personalizat şi va fi alcătuit în funcţie de stilul său de viaţă, de preferinţele sale culinare, în aşa fel încăt dieta să fie uşor de suportat. Monitorizarea continuă va permite evaluarea corectă a stării de sănătate şi a rezultatelor pe parcursul tratamentului, cu adaptarea permanentă a programelor, procedurilor – masaj şi lifting – şi utilizării aparaturii de drenaj limfatic: termocuvertă, vacuum, electrostimulare.


SERVICII OFERITE

 • electrostimulare
 • vacuum
 • drenaj limfatic
 • ultrasunet facial
 • termocuvertă
 • masaj de întreţinere / anticelulitic

Medicină de familie

Medicina de familie este specialitatea care asigură asistenţa medicală primară şi continuă şi, prin acţiuni preventive, educaţionale, terapeutice şi de recuperare, contribuie la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei şi colectivităţii.

Medicul de familie stimulează respectul individului pentru viaţă, având grijă de corpul şi mintea acestuia şi promovând un stil de viaţă sănătos.

Medicul de familie are un rol foarte vast, care include supravegherea şi menţinerea stării de sănătate, depistarea unei boli cronice în faze iniţiale, prevenirea şi tratamentul unor afecţiuni. Acesta trebuie să fie consilierul pacienţilor săi, pe care îi cunoaşte cel mai bine, înţelegând problemele acestuia pe toate planurile: fizice, psihice, materiale şi familiale.

Vizitând medicul de familie într-o unitate privată ai posibilitatea să îţi rezolvi problema în aceeaşi zi, toate serviciile aferente altor specialităţi fiind disponibile, deci consultul interdisciplinar se face în aceeaşi unitate, ceea ce uşurează diagnosticul.

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale |

Servicii medicale | Servicii medicale | Servicii medicale

EXPLORĂRI DIAGNOSTICE

 • asigurarea accesibilității primare a populației la asistența medicală;
 • supraveghere medicală continuă a individului, familiei și a colectivității;
 • prevenție primară, secundară și terțiară;
 • promovarea sănătății;
 • asigurarea îngrijirilor medicale curente;
 • coordonarea serviciilor medicale în funcție de nevoile concrete ale bolnavului;

Asiguraţii au dreptul la servicii medicale pentru vindecarea bolii, pentru prevenirea complicaţiilor ei, pentru recuperarea sau cel puţin pentru ameliorarea suferinţei, după caz. Tratamentul medical se aplică de către medici sau asistenţi medicali şi de alt personal sanitar, la indicaţia şi sub supravegherea medicului.

Serviciile medicale curative ale căror costuri sunt suportate din fond sunt:
a) Serviciile medicale de urgenţă;
b) Serviciile medicale acordate persoanei bolnave până la diagnosticarea afecţiunii: anamneză, examen clinic, examene de investigaţii paraclinice;
c) Tratamentul medical, chirurgical şi unele proceduri de recuperare;
d) Prescrierea tratamentului necesar vindecării, inclusiv indicaţiile privind regimul de viaţă şi muncă, precum şi igieno-dietetic.

Asiguraţii au dreptul la asistenţă medicală primară şi de specialitate ambulatorie la indicaţia medicului de familie. Ei primesc asistenţă medicală de specialitate în spitale autorizate şi evaluate.

Serviciile spitaliceşti se acordă prin spitalizare şi cuprind: consultaţii, investigaţii, stabilirea diagnosticului, tratament medical şi/sau tratament chirurgical, îngrijire, recuperare, medicamente şi materiale sanitare, dispozitive medicale, cazare şi masă.

Asistenţa medicală de recuperare se acordă pentru o perioadă de timp şi după un ritm stabilite de medicul curant în unităţi sanitare autorizate şi evaluate. Serviciile şi îngrijirile medicale la domiciliu se acordă de furnizori evaluaţi şi autorizaţi în acest sens.

Serviciile medicale stomatologice se acordă de către medicul de medicină dentară în cabinete medicale autorizate şi evaluate conform legii. Asiguraţii beneficiază de tratamente stomatologice care se suportă din fond în condiţiile stabilite prin contractul-cadru.

Selectați specialitatea / domeniul medical:

Boli infecțioase Cardiologie Cardiologie Intervențională Cardiologie pediatrică Chirurgie cardiacă și a vaselor mari Chirurgie generală Chirurgie maxilo-facială Chirurgie pediatrică Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie toracică Chirurgie vasculară Dependență & toxicologie Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie și venerologie Diabet, Nutriție și Boli metabolice Ecografie Endocrinologie Epidemiologie – imunizări Expertiza medicală a capacității de muncă Explorări funcționale Farmacologie clinică Flebologie Gastroenterologie Genetică medicală Geriatrie și gerontologie Ginecologie & Obstetrică Hematologie Homeopatie Igienă Implantologie dentară Îngrijire medicală la domiciliu Îngrijiri paliative Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Laborator de analize Logopedie Medicină alternativă și naturistă Medicină de familie Medicină de urgență Medicină funcțională Medicină generală Medicină internă Medicină legală Medicina muncii Medicină nucleară Medicină sportivă Nefrologie Nefrologie pediatrică Neonatologie Neurochirurgie Neurologie Neurologie pediatrică Neuropsihiatrie Nutriție și dietetică Oftalmologie Oncologie Optică medicală Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortopedie pediatrică Ortopedie și traumatologie Otorinolaringologie-ORL Pediatrie Planificare familială Pneumologie Proctologie Psihiatrie Psihiatrie pediatrică Psihologie Psihoterapie Radiologie dentară Radiologie Intervențională Radiologie și imagistică medicală Radioterapie Remodelare corporală Reumatologie Sexologie Somnologie Stomatologie Tehnică dentară

În categoria acestor servicii de medicină dentară, intră o paletă largă de manopere, începând de la diagnosticarea (consultaţie, model de studiu, radiografii) problemelor de sănătate dentară, pentru care pacientul se prezintă la cabinetul stomatologic, până la tratarea dintelui, atât a părţii lui coronare, vizibile în cavitatea orală, cât şi a rădăcinii, care poate fi afectată de boli ale organului pulpar (nervul).

 

O parte importantă din această categorie de servicii este reprezentată de profilaxie, mai exact, de procedeul de prevenire a apariţiei bolilor dintelui şi ale gingiei, prin igienizare periodică (detartraj, air flow, periaj profesional), prin lecţii de instruire dedicate pacienţilor, privind curătarea danturii,dar şi prin promovarea unei forme de conştientizare a eficienţei metodelor de igienizare utilizate.

Consultație cu camera intraorală, diagnostic, plan de tratament și deviz estimativ

Model de studiu

Radiografie retro-alveolară digitală

Prophy jet (air flow)

Detartraj cu ultrasunete

Periaj profesional

Fluorizare

Aplicare diga

Drenajul endodontic

Pansamentul calmant

Obturația medicamentoasă

Pulpectomia monoradiculară, pluriradiculară

Tratament gangrenă monoradiculara, pluriradiculară

Retratament endodontic

Coafaj pulpar

Obturație superficială

Obturație medie

Obturație profundă/dinte devital

Obturație pe dinți frontali

Sigilare șanțuri și fosete

Reconstituire cu pivot din fibră de sticlă

Gutiere bruxism

PROTETICĂ FIXĂ ȘI MOBILĂ

Soluţii eficiente, într-o gamă largă, menite să vă reconstruiască zâmbetul

STOMATOLOGIE GENERALĂ

Tratamente și tehnologie de ultimă oră, destinate pacienților de toate vârstele

Suntem specializați în lucrări protetice de mare complexitate, capabile să reabiliteaze  din punct de vedere funcțional și estetic întreaga dantură. Acest lucru este posibil, deoarece acordăm fiecărui caz atenție maximă, folosim materiale  de cea mai bună calitate și aplicăm cele mai noi cunoștințe în domeniul nostru. Un alt factor de succes este lucrul în echipă, mai mult decât atât, asigurarea că fiecare dintre noi este supra-specializat în aria sa de interes sporeşte rezultatele clinicii şi mulţumirea pacienţilor noştri.

 

Avem o colaborare strânsă cu echipe de tehnicieni de top și  întotdeauna acordăm o atenție specială dorințelor pacienților noștri.
De la prima consultație, vă vom îndruma corect, oferindu-vă cu plăcere cele mai bune sfaturi și toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face alegerea optimă.

 

Scopul nostru este acela de a vă restabili integritatea dentară, oferindu-vă în același timp un zâmbet plin de încredere, precum și bucuria de a duce o viață sănătoasă, fără inhibiții și restricții.

 

Protetica dentară este o ramură  importantă a stomatologiei și se ocupă cu reconstrucția danturii prin lucrări protetice. Acestea pot fi fixe sau mobile și pot înlocui unul sau mai mulți dinți, iar în acest sens dispunem de o mare varietate de materiale din care putem configura lucrările dentare.

 

În acord cu standardele internaționale de calitate,  coroanele dentare pe care le recomandăm sunt cele din  zirconiu integral, pentru zonele laterale ale arcadelor dentare, și din porțelan (ceramică) pe suport din zirconiu pentru zonele frontale, unde avem nevoie de o estetică excepțională.

INFORMAȚII DESPRE PROTETICĂ

Coroanele dentare din zirconiu integral

Coroanele dentare din porțelan (ceramică) pe suport din zirconiu

Coroanele dentare integral ceramice

Coroanele dentare din ceramică pe suport metalic

Coroane pe implant

Fațetele ceramice

SERVICII

STOMATOLOGIE GENERALĂ

PARODONTOLOGIE

IMPLANTOLOGIE

PROTETICĂ

CHIRURGIE ORALĂ

ORTODONȚIE

CARDIOLOGIE

Newsletter

Abonează-te pentru a primi informații de ultimă oră din lumea medicală!

ALEGE CARDIODENT IAȘI PENTRU AVANTAJE UNICE:

număr mic de ședințe, optimizare pentru pacienții care vin din alte localități

toate manoperele se realizează în cadrul clinicii – nu trebuie să te deplasezi altundeva

oferim asistență cardiologică pentru pacienții cu hipertensiune arterială sau alte afecțiuni cardiovasculare

este situat la intrarea în Iași, astfel că vei evita aglomerația orașului

Ortodonția este specialitatea care se ocupă de corectarea poziției dinților și a asimetriilor feței. În zilele noastre, aparatele dentare au înregistrat un progres extraordinar prin ortodonția fixă (aparatele dentare fixe) care, prin forțele exercitate asupra dinților, duc la alinierea acestora și la obținerea unei fizionomii perfecte.

INFORMAȚII DESPRE APARATELE ORTODONTICE

Aparat mio-funcțional

Aparatul dentar fix

Aparatele ortodontice mobile

Contenția

Mini-implanturile ortodontice

Aparatul invizibil INVISALIGN

 

Implantologia este o ramură relativ nouă a stomatologiei, care revoluţionat viziunea asupra metodelor  de înlocuire a dinților absenți. Dacă în urmă cu câțiva ani acest lucru părea de neconceput, în zilele noastre, aplicarea implanturilor dentare a devenit o practică obișnuită.

 

Experiența căpătată în timp de chirurgii din echipa noastră, specializările în străinătate și utilizarea celor mai bune materiale, fac din CardioDent un centru de excelență în implantologie.

 

Totul fără durere!

 

În ceea ce priveşte prevenirea durerii, pacienţii noştri au răspândit impresii lauditive la adresa clinicii, întrucât medicii specialişti îi asigură de o îngrijire profesională de o maximă eficienţă, reuşind, cu fineţe, să execute procedurile dentare în lipsa durerii.

 

Pentru cazuri speciale,vizând pacienți anxioși sau cu afecțiuni generale complexe, avem posibilitatea de a opera sub anestezie generală sau inhalosedare, în funcție de amploarea intervenției chirurgicale și de opțiunea pacientului. Pe lângă medicul specialist anestezist, în cazul intervențiilor destinate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, se face monitorizarea acestora de către medicul specialist cardiolog, pe întreaga durată a operației.

 

În toate situațiile, pacientul își poate relua activitățile obișnuite de a doua zi!

INFORMAȚII DESPRE MANOPERE

Implantul dentar

Lifting-ul sinusal

Adiţia osoasă

AVANTAJE UNICE:

număr mic de ședințe, optimizare pentru pacienții care vin din alte localități

toate manoperele se realizează în cadrul clinicii – nu trebuie să te deplasezi altundeva

oferim asistență cardiologică pentru pacienții cu hipertensiune arterială sau alte afecțiuni cardiovasculare

este situat la intrarea în Iași, astfel că vei evita aglomerația orașului

STOMATOLOGIE GENERALĂ

PARODONTOLOGIE

IMPLANTOLOGIE

PROTETICĂ

CHIRURGIE ORALĂ

ORTODONȚIE

CARDIOLOGIE

Este indicată la pacienţii parţial edentaţi care nu doresc includerea dinţilor restanţi în lucrari protetice sau în cazul pacienţilor parţial sau total edentaţi care nu doresc protezarea mobilă

CHIRURGIE ENDODONTICĂ

Este indicată, atunci când prin tratamentul de canal conservativ (endodontic) nu se poate permeabiliza şi steriliza canalul radicular sau atunci când nu se poate practica sigilarea apexului dentar.

CHIRURGIA PARODONTALĂ

Este etapa următoare tratamentului parodontal neinvaziv, atunci când acesta nu poate elimina factorul bacterian etiologic.

Principiile de bază în chirurgia orală sunt asepsia şi antisepsia, reducerea invazivităţii, folosirea preponderentă a materialului autolog (os propriu), confortul intraoperator al pacientului, asigurat prin premedicaţia analgezică, antiinflamatoare şi anxiolitică şi o tehnică anestezică eficientă pe durata întregii intervenţii.

 

În ceea ce priveşte prevenirea durerii, în timpul şi după intervenţia chirurgicală, clinica noastră are posibilitatea de a oferi anestezie generală sau inhalosedare, în funcţie de amploarea intervenţiei chirurgicale şi de opţiunea pacientului. Pe lângă prezenţa medicului specialist anestezist, în cazul intervenţiilor la pacienţi cu afecţiuni cardiovasculare, se procedează la monitorizarea acestora de către medicul specialist cardiolog pe întreaga durată a operaţiei.

Mic dicționar de proceduri chirurgicale

Extracția dentară

Extracția alveoloplastică

Alveolotomia

Alungirea coronară

Abcesul dentar

Extracția molarului de minte

Adiţia osoasă

Chistectomia

Chiuretaj în câmp deschis

Chiuretajul în câmp închis

Frenectomia

Odontectomia

Regularizarea crestei și vestibuloplastia

Rezecția apicală

 

 

 

Reparatii diverse

Instalator

 • Reparatii instalatii saniteare
 • Reparatii instalatii termice
 • Desfundare WC, tevi, conducte, chiuveta
 • Montaj calorifere
 • Montaj obiecte sanitare
 • Reparatii hidrofoare
 • Montaj masina de spalat
 • Reparatii tevi, sifoane de scurgere
 • Montaj baterii, robineti
 • Montaj cabina de dus, Jacuzzi, saune

Electrician | Reparatii diverse

 • Interventii avarii instalatii electrice
 • Montaj tablou electric
 • Montaj circuite electrice noi
 • Montaj intrerupatoare si prize
 • Montaj lustre si aplice
 • Montaj senzori si alarme
 • Montaj alarme de apartament
 • Montaj interfoane
 • Reparatii circuite casnice ( prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat )

Lacatus

 • Deblocari Usi
 • Reparatii termopane
 • Reparatii usi
 • Inlocuire butuci usi
 • Servicii sudura
 • Confectii metalice

Zugrav

 • Reparatii de zugraveala si zidarie
 • Reparatia glafurilor
 • montaj gresie si faianta

Tamplar

 • Montare mobilier si demontare
 • Montare parchet
 • Intarirea imbinarilor dulapurilor din lemn masiv sau pal
 • Intarirea sau schimbarea balamalelor pentru usi de mobilier
 • Reparatii ale paturilor care scartaie sau carora li s-a rupt podul de sustinere a saltelei
 • Decuparea mobilierului pentru diferite gauri de traversare a cablurilor, tevilor sau a burlanelor de hota
 • Scurtarea usilor de interior
 • Inlocuirea oglinzilor sparte de pe usile de mobilier
 • Schimbarea sau montarea de incuietori pentru usile de mobilier
 • Reparatia tocurilor de lemn ale usilor care au fost fortate
 • Decuparea blaturilor pentru montarea chiuvetei de bucatarie

Constructii

 • Case
 • Blocuri
 • Hale Industriale
 • Constructii metalice
 • Garduri si inprejmuiri
 • Hale metalice industriale
 • Asfaltari
 • Montare pavele si trotuare
 • Piscine

Servicii foto / video si editare

 • Fotografiere evenimente
 • Filmare evenimente
 • Foto corporate
 • Video corporate
 • Realizare videoclip-uri
 • Grafica foto
 • Grafica video 2D si 3D
 • Servicii de editare foto
 • Servicii de editare video

Servicii IT

 • Reparatie calculatoare
 • Instalare si reinstalare sistem de operare
 • Instalare soft
 • Reparatie telefoane mobile
 • Reparatie tablete
 • Configurare Smart Home

Servicii WEB Design

 • Creare site web
 • Creare magazin online
 • Servicii intretinere site
 • Gazduire web site

Servicii de printare

 • Albume foto clasice si fotocarte
 • Fotografii
 • Printare canvas
 • Realizare tablouri
 • Printuri de mari dimensiuni
 • Printare pe ceramica
 • Printuri diverse

Servicii organizari evenimente si food

 • Evenimente private ( nunta, botez, aniversare )
 • Concerte
 • Conferinte
 • Manifestari publice
 • Restaurante
 • Servicii catering
 • Fast food
 • Brutarie & Patiserie
 • Servicii bar mobil
 • Inchiriere corturi pentru evenimente

Servicii transport auto

 • Transport marfa
 • Mutari
 • Transport persoane
 • Livrari la domiciliu
 • Servicii taxi
 • Inchiriere autoturism
 • Inchiriere autocar
 • Inchiriere rulota
 • Inchiriere remorca
 • Conducator auto profesionist
 • Transport animale vii

Servicii cazare

 • Hoteluri
 • Pensiuni
 • Apartamente in regim hotelier

Servicii medicale

 • Chinetoterapie
 • Reflexoterapie
 • Terapie Bowen
 • Cabinete medicale
 • Cabinete stomatologice
 • Radiologie medicala si imagistica
 • Spitale
 • Laboratoare de analize
 • Case de batrani
 • Urgente medicale
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Ingrijire batrani
 • Tratamente medicale la domiciliu
 • Injectii si transfuzii la domiciliu
 • Transport pacienti

Servicii de ingrijire

 • Spatii de joaca copii
 • Bona la copii

Servicii de curatenie

 • Curatenie la domiciliu
 • Curatenie scara bloc
 • Curatenie la firme si birouri
 • Curatatorie haine si lenjerii
 • Spalatorie covoare
 • Curatare tapiterii textile ( canapele, saltele, auto )

Servicii de educatie / invatamant

 • Gradinite
 • Scoli
 • Universitati
 • Centre de calificare si recalificare
 • Meditatii

Servicii reparatii si intretinere auto

 • Transport platforma auto
 • Service auto
 • Vulcanizare auto
 • Spalatorie auto
 • Vanzari piese auto

Servicii pentru timp liber

 • After shool
 • Spatii joaca copii
 • Cursuri pentru copii
 • Agentii de turism
 • Excursii
 • Tabere copii
 • Ateliere de creatie

Infrumusetare si ingrijire

 • Coafor
 • Frizerie
 • Manichiura / Pedichiura
 • Epilare
 • Servicii makeup ( machiaj )
 • Micro blading
 • Tatuaje

Servicii de administrare, financiare si juridice

 • Administrare imobile
 • Servicii de contabilitate
 • Servicii juridice & avocatura

Alte servicii

 • Servicii diverse
 • Servicii de consultanta si cautare job
 • Servicii de training

Servicii funerare

 • Pompe funebre
 • Organizare evenimente
 • Transport persoane decedate

 

Furnizori de servicii din Romania

Reparatii diverse

OraseJudete
 • Abrud,
 • Adjud,
 • Aiud,
 • Alba Iulia,
 • Aleşd,
 • Alexandria,
 • Agnita,
 • Anina,
 • Aninoasa,
 • Arad,
 • Avrig,
 • Azuga,
 • Babadag,
 • Bacău,
 • Baia de Aramă,
 • Baia de Arieş,
 • Baia Mare,
 • Baia Sprie,
 • Balş,
 • Baraolt,
 • Băicoi,
 • Băile Govora,
 • Băile Herculane,
 • Băile Olăneşti,
 • Băileşti,
 • Băile Tuşnad,
 • Bălan,
 • Bârlad,
 • Bocşa,
 • Borsec,
 • Beclean,
 • Beiuş,
 • Bereşti,
 • Bicaz,
 • Bistriţa,
 • Blaj,
 • Boldeşti-Scăieni,
 • Bolintin-Vale,
 • Borşa,
 • Botoşani,
 • Brad,
 • Braşov,
 • Brăila,
 • Breaza,
 • Brezoi,
 • Bucureşti,
 • Budeşti,
 • Buftea,
 • Buhuşi,
 • Bumbeşti-Jiu,
 • Buşteni,
 • Buziaş,
 • Buzău,
 • Calafat,
 • Carei,
 • Caracal,
 • Caransebeş,
 • Cavnic,
 • Călan,
 • Călăraşi,
 • Călimăneşti-Căciulata,
 • Câmpeni,
 • Câmpia Turzii,
 • Câmpina,
 • Câmpulung,
 • Câmpulung Moldovenesc,
 • Cehu Silvaniei,
 • Cernavodă,
 • Chişineu-Criş,
 • Cisnădie,
 • Cluj-Napoca,
 • Codlea,
 • Comarnic,
 • Comăneşti,
 • Constanţa,
 • Copşa Mică,
 • Corabia,
 • Costeşti,
 • Covasna,
 • Craiova,
 • Cristuru Secuiesc,
 • Cugir,
 • Curtici,
 • Curtea de Argeş,
 • Darabani,
 • Dărmăneşti,
 • Dealu,
 • Dej,
 • Deta,
 • Deva,
 • Dorohoi,
 • Drăgăneşti-Olt,
 • Drăgăşani,
 • Drobeta-Turnu Severin,
 • Dumbrăveni,
 • Eforie,
 • Făgăraş,
 • Făget,
 • Fălticeni,
 • Făurei,
 • Feteşti,
 • Fieni,
 • Filiaşi,
 • Focşani,
 • Fundulea,
 • Galaţi,
 • Găeşti,
 • Geoagiu,
 • Gheorgheni,
 • Gherla,
 • Giurgiu,
 • Gura Humorului,
 • Haţeg,
 • Hârlău,
 • Hârşova,
 • Horezu,
 • Huedin,
 • Hunedoara,
 • Huşi,
 • Ianca,
 • Iaşi,
 • Iernut,
 • Ineu,
 • Isaccea,
 • Însurăţei,
 • Întorsura Buzăului,
 • Jibou,
 • Jimbolia,
 • Lehliu Gară,
 • Lipova,
 • Luduş,
 • Lugoj,
 • Lupeni ,
 • Mangalia,
 • Marghita,
 • Măcin,
 • Mărăşeşti,
 • Medgidia,
 • Mediaş,
 • Miercurea Ciuc,
 • Mihăileşti,
 • Mioveni,
 • Mizil,
 • Moineşti,
 • Moldova Nouă,
 • Moreni,
 • Motru ,
 • Murfatlar,
 • Nădlac,
 • Năsăud,
 • Năvodari,
 • Negreşti,
 • Negreşti-Oaş,
 • Negru Vodă,
 • Nehoiu,
 • Novaci,
 • Nucet,
 • Ocna Mureş,
 • Ocna Sibiului,
 • Ocnele Mari,
 • Odobeşti,
 • Odorheiu Secuiesc,
 • Olteniţa,
 • Oneşti,
 • Oradea,
 • Oraviţa,
 • Orăştie,
 • Orşova,
 • Otopeni,
 • Oţelu Roşu,
 • Ovidiu,
 • Panciu,
 • Paşcani,
 • Pâncota,
 • Petrila,
 • Petroşani,
 • Piatra Neamţ,
 • Piatra Olt,
 • Piteşti,
 • Ploieşti,
 • Plopeni,
 • Pogoanele,
 • Predeal,
 • Pucioasa,
 • Rădăuţi,
 • Râmnicu Sărat,
 • Râmnicu Vâlcea,
 • Râşnov,
 • Reghin,
 • Reşiţa,
 • Roman,
 • Roşiori de Vede,
 • Rovinari,
 • Rupea,
 • Salonta,
 • Satu Mare,
 • Săcele,
 • Săveni,
 • Sângeorz-Băi,
 • Sânnicolau Mare,
 • Scorniceşti,
 • Sebeş,
 • Sebiş,
 • Seini,
 • Segarcea,
 • Sfântu Gheorghe,
 • Sibiu,
 • Sighetu Marmaţiei,
 • Sighişoara,
 • Simeria,
 • Sinaia,
 • Siret,
 • Slatina,
 • Slănic,
 • Slănic Moldova,
 • Slobozia,
 • Solca,
 • Sovata,
 • Strehaia,
 • Suceava,
 • Sulina,
 • Şimleu Silvaniei,
 • Ştei,
 • Tălmaciu,
 • Tăşnad,
 • Târgovişte,
 • Târgu Bujor, ,
 • Târgu Cărbuneşti,
 • Târgu Frumos,
 • Târgu Jiu,
 • Târgu Lăpuş,
 • Târgu Mureş,
 • Târgu Neamţ,
 • Târgu Ocna,
 • Târgu Secuiesc,
 • Târnăveni,
 • Techirghiol,
 • Tecuci,
 • Teiuş,
 • Timişoara,
 • Tismana,
 • Titu,
 • Topliţa,
 • Topoloveni,
 • Tulcea,
 • Turda,
 • Turnu Măgurele,
 • Ţăndărei,
 • Ţicleni,
 • Uricani,
 • Urlaţi,
 • Urziceni,
 • Valea lui Mihai,
 • Vaslui,
 • Vaşcău,
 • Vatra Dornei,
 • Vălenii de Munte,
 • Vânju Mare,
 • Victoria,
 • Videle,
 • Vişeu de Sus,
 • Vlăhiţa,
 • Vulcan,
 • Zalău,
 • Zărneşti,
 • Zimnicea,
 • Zlatna,

Alba,

Arad,

Arges,

Bacau,

Bihor,

Bistrita Nasaud,

Botosani,

Braila,

Brasov,

Bucuresti,

Buzau,

Calarasi,

Caras Severin,

Cluj,

Constanta,

Covasna,

Dambovita,

Dolj,

Galati,

Giurgiu,

Gorj,

Harghita,

Hunedoara,

Ialomita,

Iasi,

Ilfov,

Maramures,

Mehedinti,

Mures,

Neamt,

Olt,

Prahova,

Salaj,

Satu Mare,

Sibiu,

Suceava,

Teleorman,

Timis,

Tulcea,

Valcea,

Vaslui,

Vrancea, Romania

Cautare in google pentru diverse servicii:

Searches related to servicii

 

Probild Romania

Servicii medicale

 • Chinetoterapie
 • Reflexoterapie
 • Terapie Bowen
 • Cabinete medicale
 • Cabinete stomatologice
 • Radiologie medicala si imagistica
 • Spitale
 • Laboratoare de analize
 • Case de batrani
 • Urgente medicale
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Ingrijire batrani
 • Tratamente medicale la domiciliu
 • Injectii si transfuzii la domiciliu
 • Transport pacienti

ProBild Servicii Premium

Furnizori de servicii

 

Search for specific Members
All
Servicii de reparatii si montaj pentru casa si firma
Servicii in domeniul constructiilor civile si industriale
Servicii fotografiere, filmare si printare
Servicii de WebDesign, creare site / magazin online si IT
Servicii de curatenie si curatare la firme si persoane fizice
Servicii de transport si service auto
Servicii de educatie, invatamant si timp liber
All
Instalator
Electrician
Lacatus
Sudor
Zugrav
Tamplar
All
Case
Amenajari interioare
All
Creare site web
Creare magazin online
Servicii intretinere site
Gazduire web site
Servicii SEO
Reparatie calculatoare
Instalare / reinstalare sistem de operare
Instalare soft
All
Curatenie la domiciliu
Curatenie scara bloc
Curatenie la firme si birouri
All
Transport marfa
Transport persoane
Livrari colete
Transport auto pe platforma
All
Gradinite

.

Adresa

Sos. Nationala 
Iasi, RO 
700237

Suport furnizori

Luni - Vineri: 10am – 5pm
Sambata: 10am – 1pm
Duminica: doar urgente !

Subscribe

× Suport PREMIUM