servicii web design si IT

ProBild Romania

Art of services

Titlul dvs. merge aici

Servicii WebDesign si IT

 • Reparatie calculatoare
 • Instalare si reinstalare sistem de operare | Instalare soft
 • Reparatie telefoane mobile / tablete
 • Configurare Smart Home
 • Creare site web / magazin online
 • Servicii intretinere site
 • Gazduire web site

A face parte din mediul online este simplu. A REUȘI este cu totul altă poveste. Vei avea nevoie de răbdare, idei creative, o echipă potrivită și de mult mai mult decât servicii „banale” de creare site web. De aceea, Andrew Design prin conceptul Creare Site România îți oferă pachete complete la prețuri adaptate bugetului tău pentru orice proiect de realizare site dorit.

TU construiește-ți IDEEA, NOI îți construim SITE-UL WEB.

Soluțiile și serviciile de creare site web pe care ți le propunem au în spate o analiză amănunțită a obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinească construcția site-ului web.

Pentru ca site-ul web să reprezinte pentru tine un real succes, trebuie fără doar și poate să ai o prezență ireproșabilă în fața potențialilor clienți. Fiecare proiect de creare site construit de agenția noastră este diferit, de aceea ne străduim să îți oferim soluții optime, fără egal!

Procesele și analizele noastre de creare site nu sunt ghicitori – doar strategii bine definite.

Creativitatea și originalitatea sunt elementele cheie care te vor face diferit. Îți vom explica și ne vei însoți în procesul de web design asigurându-ne ca noul website îți va reprezenta business-ul așa cum îți dorești.

Acum să continuăm. Am vrut să îți spunem de la bun început ce NU facem și ce îți putem OFERI, astfel încât să nu trebuiască să pierzi timpul pe această pagină.

SEO presupune un proces care trebuie îndeplinit încă din construcția site-ului web, OBLIGATORIU. Dacă procesul de SEO nu este îndeplinit de la bun început (măcar cel standard), timpul și investiția implicată după procesul propriu-zis de creare site te va costa extraordinar de mult.

Degeaba ai un site web dacă acel site nu poate fi găsit în Google. Să fim serios, până și tu cauți ceva pe Google (un serviciu, o adresă, o recomandare), poate chiar și pe noi, tot acolo ne-ai găsit. De ce să nu fi și tu la îndemână potențialilor tăi clienți?!

Printr-un proces complet de optimizare SEO poți ajunge acolo unde clienții te caută!

Sună a basm? Deloc! Căutările organice sunt cele mai valoroase în ziua de astăzi.

CREARE SITE PREZENTARE – DEZVOLTARE SITE

Ești pe această pagină dintr-un motiv simplu: cauți o agenție de web design care să îți ofere servicii profesionale de creare site, corect? Te-ai gândit că este momentul să activezi în mediul online printr-un site de prezentare, deoarece mai mult ca sigur ai auzit că foarte mulți antreprenori deja sunt aici. Păi și atunci, tu de ce mai pierzi timpul?

Ca un mic exemplu: oferi servicii de contabilitate, după multe studii te-ai gândit că este momentul să ai propriul business. Chiar dacă la început ai fost puțin sceptic, totuși ai făcut acest pas. După nenumărate drumuri la Registrul Comerțului ai reușit să ai propria firmă. Bun, cum faci rost de clienți?! Liste de firme, dat telefoane și prezentare servicii, nervi, jigniri și alte cele. Nu te-ai săturat?! Prin alegerea unui pachet de creare site prezentare, totul este simplu, mult mai simplu!

Alegerea unui pachet de creare site prezentare este pasul cel mai important pentru o afacere la început de drum care nu dispune de sume colosale pentru închirierea unui spațiu fizic.

Diferența dintre un site de prezentare și un punct de lucru în inima orașului este că prin site-ul de prezentare te poți adresa unei piețe mult mai largi de clienți, astfel nu ești limitat doar la o anumită zonă.

Vitrină de prezentare?! Credem că glumești! Pe un site de prezentare poți pune câte bannere dorești tu – informative sau de promoții. Încă te mai gândești? Continuă să faci scroll.

CREARE SITE AGENTIE IMOBILIARA

Daca deți o agenție imobiliară și dorești un site web profesional cu siguranță ai ajuns unde trebuie!

Proiectele realizate de agenția de web design Andrew Design au la bază teme profesionale și tehnologii moderne ce îți oferă soluții complete de creare site agenție imobiliară cu toate facilitățile incluse.

Serviciul de realizare site agenție imobiliară nu se încadrează la un preț fix, de aceea va trebui să purtăm o discuție detaliată pentru a înțelege ceea ce îți dorești de la proiectul tău.

Site-ul pentru agenția ta imobiliară va cuprinde un panou de administrare facil de unde îți vei putea modifica sau adăuga ofertele și detaliile prezente în site. Îți realizăm un site profesional, simplu de utilizat cu un design atrăgător și avantaje benefice ție.

Andrew Design îți oferă servicii și pachete complete de realizare site agenție imobiliară la tarife imbatabile, adaptate bugetului tău. Prin proiectul nostru de creare site agenție imobiliară vei avea la dispoziție o soluție completă prin care îți vei putea prezenta ușor și rapid ofertele.

BENEFICIILE UNUI PACHET DE REALIZARE SITE AGENȚIE IMOBILIARĂ

Creare site agenție imobiliară – standarde de calitate și actuale în realizare site web, cu o încărcare rapidă și un aspect prietenos pentru vizitatori. Încă din faza de proiectare și creare site agenție imobiliară avem în vedere nevoile de optimizare site SEO încât să asigure o clasare cât mai bună în motorul de căutare Google.

Alegând serviciul de creare site agenție imobiliară beneficiați de un proiect profesional cât și o prezența ireproșabilă. Fiecare pachet de realizare site agenție imobiliară are în componență găzduirea web, înregistrarea domeniului .ro, panou de administrare și un design responsive. Prezența agenției de imobiliare în mediul online este vitală!

Un design profesional al agenției imobiliare vă ajută să vă adresați potențialilor clienți cât și prezentarea ofertelor unei piețe mulți mai largi.

CREARE SITE AGENŢIE TURISM

De la hoteluri și bloguri de travel până la destinații superbe, serviciile noastre de creare site agenție turism vor face o imagine impecabilă în fața clienților dornici de călătorie!

Materialele video și fotografiile profesionale te vor ajuta să-ți vinzi ofertele pe care agenția ta de turism le oferă. Toate site-urile web de turism trebuie obligatoriu să fie calitative și cu o prezență „WOW”.

Andrew Design prin conceptul Creare Site România îți oferă servicii de realizare site agenție turism la prețuri imbatabile. O agenție de turism are nevoie de un proces de creare site web ce poate fi administrat cu ușurință, astfel încât prezentarea ofertelor să poată fi făcută cât mai rapid și concis. Îți oferim metode simple dar de impact mare pentru proiectul tău de creare site agenție turism.

Chiar dacă imaginile și materialele video îți pot inspira clienții într-o alegere, construcția unui site de turism trebuie totuși să aibe un design pe placul tuturor.

Design-ul joacă un rol foarte important în prima impresie a unui vizitator cu privire la agenția ta.

Acestea fiind spune, pentru un site de turism, design-ul este factorul de bază cu privire la încrederea vizitatorilor având în vedere semnificatia de a plănui o excursie.

Asta însemnând că site-ul trebuie să aibă informații clare cu privire la călătorii și sfaturi utile care să îi ajute pe vizitatori.

CE TREBUIE SĂ INCLUDĂ UN SITE DE TURISM

Dacă deți o agenție de turism și încă nu ai un site web sau deți unul prea vechi, este momentul să treci la treabă, nu crezi? Prin proiectul de creare site agenție turism poți avea o imagine impecabilă în online, la îndemână potențialilor clienți și la prețuri mult mai mici decât un punct de lucru în oraș.

Deși un site de turism poate părea un lucru relativ simplu, există tone de asemenea site-uri care intră sub aceeași umbrelă. Iar elementele de proiectare de care ai nevoie depind foarte mult de serviciile pe care le oferi.

Fiecare element de proiectare a site-ului de turism are scopul de a atinge un obiectiv specific. Depinde numai de tine să știi care sunt obiectivele, după care să culegi informațiile ce vor completa fiecare pagină de pe site.

Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

Probild .ro oferă servicii specializate de realizare site web agențiile de turism prin furnizorii de servicii. Crearea unui site web pentru o agenție de turism este acum mult mai simplă. Fiind un site cu o complexitate ridicată, este necesară analiza tuturor functionalitătilor dorite după care conform acestora, noi îți vom oferi un preț avantajos, și mai multe modalităti de plată.

Fie ca ai o agenţie de turism nou înfiinţată, fie că ai deja un site pentru agenţia ta, dar iţi doresti un nou design sau module în plus, investirea în modernizarea acestuia sau creare lui iţi poate aduce un plus afacerii tale.

REDESIGN SITE WEB, RECONSTRUCŢIE SITE

Readucem la viață orice site web!

Site-ul tău web a trecut de prima tinerețe și numai prezintă pentru tine un beneficiu?

Mai mult ca sigur l-ai lăsat de izbeliște și acum ești pus pe treabă, de aceea, noi, cei de la Andrew Design îți oferim pachete imbatabile de redesign site web. Mediul online este la modă, nu o zicem noi ci statisticile. Tot mai mulți oameni folosesc internetul, fie că au nevoie de o frizerie sau nu au timp să facă piață, ei sunt AICI, tu de ce să nu te prezinți așa cum trebuie?!

Știai că un design slab al site-ului poate afecta vânzările? Nici nu vrem să ne gândim oare câți ai pierdut până acum…

Un site care nu este atractiv pentru vizitatori, are nevoie de un serviciu de redesign site web, fără discuție!

Oferim pachete flexibile și accesibile de creare site web cu plată lunară în funcție de nevoile tale. Serviciul de creare site cu plată lunară a fost conceput pentru antreprenorii ce dețin o afacere mica sau medie și preferă să plătească lunar un tarif prin care au siguranța unor servicii complete.

Indiferent de mărimea firmei sau industria în care activezi, este important să adopți o strategie nouă de marketing care să includă și un serviciu de redesign site. Nu uita, imaginea vinde!

Află ce nu funcționează și ce obiective vrei să atingi.

Un site web trebuie să-ți prezinte compania într-un mod inedit și profesional astfel încât să îți poți prezenta serviciile unei piețe mult mai largi și să ai siguranța că îți poți mări portofoliul de clienți. Este inutil să te străduiești să ai o afacere puternică și înfloritoare în off-line dacă în online lasă de dorit.

AVANTAJELE PROCESULUI DE REDESIGN SITE

Redesign-ul unui site web îți oferă o identitate profesională și nouă în online care te poate ajuta să-ți mărești portofoliul de clienți.

Avantajele de bază ale unui serviciu de redesign site web fiind: o imagine impecabilă, profesionalism în fața clienților și un succes garantat în mediul online. În serviciul de redesign site putem integra cu ușurință instrumente și caracteristici moderne astfel încât să ofere utilizatorului o experiență plăcută și o navigare facilă. De asemenea, pachetul de redesign site conține și optimizarea SEO On-Page. Ești pregătit să-ți reconstruim imaginea?!

DE CE SĂ APELEZI LA UN SERVICIU DE REDESIGN SITE?

După cum spuneam, imaginea companiei tale este prezentată în mediul online prin site-ul web. Serviciul de redesign site îți oferă un set complet de funcționalități prin care vei avea siguranța unei imagini impecabile. Prezența companiei în online numai este un moft și a devenit un „must to do”. Vizitatorii și potențialii clienți percep calitatea serviciilor tale prin imaginea pe care ți-o construiești. Prin pachetul de redesign site ne asigurăm că vizitatorii vor avea o experiență plăcută, navigarea va fi una facilă astfel încât vizitatorul să ajungă rapid la informațiile care îl interesează cât și un design responsive, adaptat dispozitivelor mobile.

Atunci când proiectul de creare site web numai reprezintă pentru tine sau compania ta un succes și are un concept depășit este momentul să apelezi la serviciile noastre de redesign site, nu crezi?

CREARE SITE WEB CU PLATĂ LUNARĂ

Oferim pachete flexibile și accesibile de creare site web cu plată lunară în funcție de nevoile tale. Andrew Design, prin conceptul Creare Site România îți oferă website-uri complete pentru afacerea ta. Dorim să oferim pachete și servicii excelente de web design accesibile oricărui antreprenor.

Caracteristicile de bază a unui abonament lunar fiind: înregistrarea domeniului .ro, găzduire web, optimizare seo, actualizări și back-up zilnic dar și monitorizarea securității și a performanțelor.

INTERESAT DE PACHETE DE CREARE SITE CU PLATĂ LUNARĂ?

Odată ce optezi pentru un pachet de creare site cu plată lunară, termenul de execuție este de aproximativ 10 zile.

Serviciul de creare site cu plată lunară a fost conceput pentru antreprenorii ce dețin o afacere mica sau medie și preferă să plătească lunar un tarif prin care are siguranță unor servicii complete. Toate site-urile sunt optimizate și gestionate/actualizate integral de echipa noastră. Credem că mulți antreprenori preferă un serviciu de creare site cu plată lunară astfel încât restul banilor să îi poată folosi în alte servicii benefice companiei.

ACTUALIZARE COMPLETĂ

Toate site-urile web dezvoltate în cadrul pachetelor noastre cu plată lunară dispun de actualizare din partea echipei noastre. Practic, tu ne trimiți materialul și noi îl implementăm astfel tu să nu „pierzi” timpul și să te poți axa pe alte lucruri benefice companiei tale.

Atâta timp cât îți vei reînnoi abonamentul lunar, vom proteja, monitoriza și repara în permanență posibilele probleme care ar putea apărea la site. În funcție de numărul de pagini, actualizările dorite lunare sau alte funcționalități de care ai nevoie, alege pachetul cel mai optim pentru business-ul tău.

Pentru a te bucura de avantaje complete cu privire la crearea unui site web, optează pentru un pachet cu tarif mai ridicat.

COST REDUS ÎN PORNIREA UNUI SITE WEB

Pachetele de creare site cu plată lunară sunt concepute astfel încât să vină în ajutorul antreprenorilor ce doresc o prezență a afacerii în online. Pachetele de creare site cu plată lunară nu sunt numai la prețuri accesibile dar și mult mai economice decât alte planuri oferite serviciilor de creare site.

Îți oferim șansa de a lucra cu experți în web design, fără să fi nevoit să implici sume colosale. Construcția unui site web este destul de scumpă dar căutăm să oferim oricui șansa de a fi online! Gândește-te că proiectul tău, din prisma unei singure plăți poate sări cu ușurință peste 300 € (DOAR crearea site-ului web) dar într-un pachet de creare site cu plată lunară îți oferim mult mai mult.

Protecția site-ului web este foarte importantă atunci când vine vorba de o afacere în online. În fiecare zi, mii de site-uri sunt sparte în timp ce milioane de site-uri înregistrează doar încercări. Pachetele noastre de creare site cu plată lunară dispun de monitorizarea securității și remedierea problemelor apărute. Îți monitorizăm site-ul web și-l păstrăm curat.

PROIECTARE ȘI DEZVOLTARE MAI RAPIDĂ

În funcție de abonamentul pentru care optezi și proiectul de care ai nevoie, îți putem dezvolta site-ul pe o platformă CMS sau un site static pe tehnologia HTML. În funcțiile de nevoile tale, noi avem soluția, însemnând că după ce vom primi o listă a preferințelor și funcționalităților, vom dezvolta un site web care va fi pe placul tău. Dacă ai nevoie de un site web dar nu dispui de sume exagerate de bani, pachetele noastre de creare site cu plată lunară sunt cel mai bun pariul al tău.

ASISTENȚĂ 24/24

Alege un pachet de creare site cu plată lunară care se adaptează ideilor tale și pregătește-te pentru a fi reprezentat de o echipă de profesioniști în online. Îți vom sări în ajutor ori de câte ori vei avea nevoie.

Dacă afacerea ta nu a mai avut până acum un site web, probabil nu știi cum poate fi spart. Un site web poate funcționa impecabil și într-o clipă el poate fi spart. Un abonament lunar de creare site îți alungă această grijă.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE – CREARE SITE PLATĂ LUNARĂ

Pentru un pachet de creare site cu plată lunară, plătit în avans 6 luni de zile primești domeniul .ro și găzduirea site-ului inclusă 12 luni de zile. În situația în care optezi strict pe plata lunară, la totalul abonamentului se va mai adăuga un tarif de înregistrare al domeniului .ro (50 RON) și al unui ceritificat SSL (100 RON).

Se va încheia un contract de prestări servicii pentru o perioadă de minim 24 luni de zile. Din momentul în care site-ul este finalizat, noi îl vom administra/actualiza și îi vom urmări prezența în motoarele de căutare.

Poți renunță oricând la contractul nostru, trebuie doar să ne anunți. Predarea unui back-up al site-ului construit se va face în schimbul unei taxe reprezentată de diferența lunilor contractuale rămase.

Din momentul în care s-a semnat contractul de prestări servicii, se trimit materialele ce vor alcătui site-ul web cât și plata primei luni (în avans). Din acest moment, site-ul va fi online în maximum 10 zile.

Ne-am bucura să auzim că vrei să avansezi. Ne spui despre ce este vorba și vom încerca să-ți oferim un nou pachet cât și un tarif optim.

NOI. Credem că tu te poți axa pe business-ul tău, noi vom fii oglinda ta.

După cum ți-am spus și mai sus, un pachet de creare site cu plată în rate include: administrarea site-ului, actualizarea site-ului cu materialele noi oferite de tine, găzduire web inclusă, optimizare SEO-contra cost în prima luna de contract îți vom factura și înregistrarea domeniului .ro și certificatul SSL valabile 12 luni de zile (150 RON), după expirarea celor 12 luni de zile, NOI ți le vom reînnoi, fără nici un cost în plus!

MOTIVE REALE PENTRU CARE WEBSITE-UL TĂU ARE NEVOIE DE REDESIGN

Cu spațiul de marketing digital care se mișcă într-un ritm rapid, site-ul web neactualizat poate avea un impact negativ asupra afacerii tale. Cele mai întâlnite întrebări venite din partea clienților noștri sunt „Am nevoie de un redesign al site-ului pentru a putea concura sau a obține un poziționare mai bună?” sau „De ce am nevoie de un serviciu de redesign?”.

Aceste întrebări apăr deobicei în afacerile care îți schimbă brand-ul sau întâmpina dificultăți în clasarea pe Google – dar există multe alte motive care ar putea necesita redesign-ul unui site web.

Motivele prezentate mai jos diferă în funcție de gravitate și de motivul indentificat determinând astfel dacă site-ul tău are nevoie de o actualizare rapidă a structurii.

AUDIENȚA PUBLICULUI TĂU S-A SCHIMBAT

Poate ai vizat un anumit grup demografic de utilizatori și odată cu lansarea noului produs sau serviciu, strategia de piață a fost schimbată.

Fiecare tip de utilizator vizat de site-ul tău web poate avea nevoi specifice și prin urmare ar trebui să aibă loc o reproiectare a site-ului pentru a răspunde așteptărilor cu privire la noile grupuri de utilizatori.

Problema redesign site #1: Site-ul tău nu este optimizat pentru încărcarea rapidă

Știai că 47% dintre vizitatori se așteaptă ca un site să se încarce în mai puțin de 2 secunde, iar 40% vor abandona un site web dacă se va încărca în mai mult de 3 secunde? Google a construit de asemenea un algoritm prin care recompensează site-urile care se încarcă rapid.

Un instrument prin care îți poți analiza viteza site-ului este Google Page Speed. Acest instrument îți raportează o multitudine de factori care influențează negativ viteza site-ului.

Problema redesign site #2: CMS-ul tău nu este SEO Friendly

Chiar și cu importanța traficului provenit din Google, încă suntem șocați de sistemele de gestionare a conținutului ce nu oferă utilizatorilor posibilitatea de a optimiza site-urile pentru motoarele de căutare.

Multe companii cărora le-am efectuat un audit din punct de vedere SEO, am constatat că nu putem implementa nici măcar elemente de bază cum ar fi etichetele canonice, tilurile sau etichetele H.

Dacă traficul provenit din motoarele de căutare reprezintă o importanță pentru tine și actualul CMS nu este prietenos, îți recomandăm să îți reconstruiesti site-ul web într-un CMS cu cele mai bune soluții SEO.

Problema redesign site #3: Site-ul tău nu are un design responsive

Potrivit unui studiu Google, este foarte probabil ca 61% din utilizatori să numai revină pe un site care nu este adaptat telefoanelor mobile, în timp ce 40% dintre aceștia se îndreaptă spre concurență.

Dacă site-ul tău nu are un design responsive, șansa de a pierde potențiali clienți este una ridicată. Utilizatorii care accesează un site web de pe dispozitivele mobile precizează că doresc să aibă un UX excelent atunci când li se afișează site-ul.

Problema redesign site #4: Site-ul tău este dificil de utilizat

Utilizarea site-ului nu influențează doar utilizatorii într-un mod pozitiv sau negativ-poate avea efecte pozitive sau negative asupra gestionării lui. Timpul necesar pentru a îți actualiza site-ul web sau banii pe care îi cheltui pentru ca altcineva să ți-l actualizeze te poate costa mai mult decât dacă ai apela la un serviciu de redesign site.

Problema redesign site #5: Dificil în adăugarea de noi funcționalități

O funcționare și navigare facilă ar trebui să pună accent pe afacerea ta, dacă nu, traficul organic și eforturile de generare a lead-urilor ar putea suferi.

Dacă ai ajuns în punctul în care trebuie să plătești pe cineva pentru a-ți adăuga noi funcționalități în site, clar este nevoie să te gândești la un redesign cu o administrare cât mai facil.

Problema redesign site #6: Site-ul tău are o experiență slabă pentru utilizatori

Acest lucru poate părea destul de evident și totodată enervant. Probabil ai vizitat un site cu care nu ai interacționat absolut deloc, ba dimpotrivă, l-ai trecut pe „lista neagră”.

Furnizarea unei experiențe extraordinare oferite utilizatorului în momentul când se află pe site-ul tău înseamnă câștig pentru tine și conversii excelente.

Asigurarea unei experiențe extraordinare a vizitatorului cu site-ul tău cuprinde:

 

Designul interfeței cu utilizatorul (UI) – având o interfață excelentă înseamnă că prezentarea vizuală a site-ului este intuitivă, consecvență și se aliniază la așteptările vizitatorului.

Strategia de prezentare a informației (IA) – având o arhitectură de informare bună înseamnă că organizarea site-ului web se aliniază la așteptările utilizatorului.

Ce urmează?

Trebuie să ai un site web complet, funcțional și o imagine impecabilă astfel încât să poți obține rezultatele pe care le dorești. Site-ul web trebuie să îți construiască și să îți prezinte brandul, pentru a-ți promova afacerea și a-ți crește vânzările. Dacă nu ești mulțumit de ceea ce ai în momentul ăsta și de rezultatele lui, este timpul să te gândești la redesign site.

experienta si peste 500 proiecte in creare de magazine online, portaluri web si site-uri de prezentare! Metodologia noastra de lucru orientata spre rezultat este factorul cheie in atingerea unei rate mari de conversie pentru solutiile  de e-commerce pe care le oferim. Concept24 va ofera o solutia completa pentru accelerarea afacerii!

Creare magazin online

DESIGN PERSONALIZAT, ORIENTAT CATRE CONVERSIE

Indeplineste obiectivele de business.

Utilizam fiecare pixel cu un singur scop: o rata de conversie cat mai mare! Luam in calcul toate elementele care pot genera cresterea vanzarilor la crearea design-ului unui magazin online: profilul de client, avantaje competitive, identitate de brand,  strategie comerciala, flux de navigare, elementele de incredere, elementele de interactivitate si elemente de „call-to-action”. In realizarea magazinului tau on-line sunt luate in calcul peste 150 de criterii de buna practica.

AFISARE 100% ADAPTATA LA TELEFOANE MOBILE

Desktop, Telefon si Tableta

Peste 60% din traficul pe internet se realizeaza de pe telefoanelele mobile, inregistrandu-se o crestere exponentiala. Exista o serie de avantaje ale design-ului responsive: castigi aprecierea Google, castigi clientii concurentei, cresti eficienta bugetului de publicitate si ai o imagine buna in fata clientilor.

„MOBILE FIRST!” este noul motto in crearea magazinelor online!

VITEZA DE INCARCARE INSTANT LA CAUTAREA PRODUSELOR

Creste rata de conversie

Viteza de incarcare  influenteaza decisiv rata de conversie a unui magazin online. Pentru o viteza de incarcare performanta, luam in calcul o serie de criterii de buna practica: de la setari de server, setari ale bazei de date, calitatea codului sursa, comprimarea de CSS / JS/ HTML si oprimizarea imaginilor.

Utilizam cele mai noi si inovative tehnologii in domeniu oferind vizitatorilor FILTRAREA produselor cu o VITEZA DE INCARCARE INSTANT (incarcare la nivel de milisecunde) si functie inovativa de CAUTARE IN TIMP REAL

Integrare cu orice tip de solutie ERP si alte aplicatii externe

Beneficiezi de expertiza leaderilor din domeniu

Asiguram integrarea cu orice tip de solutie ERP, pe baza de API. Fluxurile de integrare se refera atat la  EXPORT-ul informatiilor din ERP catre solutia de e-commerce (catalog de produse, informatii referitoare la preturi si stocuri, status de comanda, facturi, etc) cat si la IMPORTUL de informatii in ERP din magazinul online (comenzi, status livrare, etc)

Tipologia de solutii integrate cu magazinul online este diversa: Procesatori de Plati Online, Furnizori de Transport, Aplicatii de Facturare, Comparatoare de preturi, Market Place, Automatizari de Marketing, Solutii de Emailing, Intrumente de Analytics, Project Management, etc

MIXUL PERFECT DE FUNCTIONALITATI. AUTOMATIZARI INTELIGENTE.

Eficienta dovedita a unei platforme custom.

Optimizezi fluxurile, reduci costurile, cresti performanta! Creare magazin online cu o platforma de administrare usoara! Prin automatizarea fluxurilor interne reduci costurile de operare si cresti profitul business-ului tau.

De ce este mai buna o solutie web personalizata fata de una predefinita?

Lucrurile se intampla: afacerea ta devine din ce in ce mai mare, ai mai multi angajati, vanzarile au o crestere naturala si ai nevoie de “ceva” pentru a sustine in continuare dezvoltarea companiei tale. Intr-o multitudine de cazuri, o noua solutie web (software web, magazin-online, site generare de leaduri) este raspunsul pe care il cauti.

Acest lucru ne duce la aparitia unei intrebari: cand sunt in cautarea unei noi solutii web este mai bine sa o construiesc personalizat sau este mai bine sa achizitionez una predefinita?

Servicii web design si creatie web

Oferim furnizarea de soluții eficiente de web design si marketing digital. Soluțiile noastre câștigătoare și experiențele anterioare i-au ajutat pe clienții noștri să interacționeze cu clienții lor în cel mai eficient mod.

Social Media Marketing

Clienții interacționează cu brandurile prin intermediul rețelelor social-media. Dacă este implementat corect, (SMM) marketing-ul pe canalele social-media poate aduce un succes remarcabil pentru afacerea ta.

SEO – Optimizare motoare de cautare

Optimizarea pentru motoarele de căutare este fundamentală. Strategiile noastre SEO îți garantează un loc în topul rezultatelor furnizate de motoarele de căutare cele mai utilizate – Google & Bing.

Analiza in profunzime

Serviciile noastre acoperă toate aspectele statistice ale business-ului dumneavoastra. De la un setup inițial, la training, soluții avansate de tracking și audit-uri web, ne ocupam de tot.

Web Design Responsive

Cream site-uri personalizate pentru cei mai pretentiosi clienti. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, verifica portofoliul nostru si ultimele proiecte realizate.

Campanii Google AdWords

Publicitatea Pay-Per-Click este pe cât de complexa, pe atât de eficienta. Ne ocupam de tot, venim cu idei si propuneri noi si monitorizam campaniile permanent.

Realizare magazine online

Ne-am specializat in e-Commerce. Realizam magazine online simple sau complexe, low cost sau premium, personalizate cu integrari API dedicate.

Pentru a determina oportunitatea dezvoltarii unei solutii personalizate pentru compania ta, este bine sa pui in balanta atat avantajele cat si posibile dezavantaje pe care le implica.

Se va adapta perfect activitatii tale

Indiferent de cine va dezvolta solutia (o echipa interna sau o companie) si indiferent de tipul acesteia (software, magazin-online, site generare de leaduri) un lucru este cert: se va adapta perfect proceselor de business din cadrul companiei.

In cazul unui software care sa te ajute in mai buna organizare a activitatii, ceea ce pana acum se gestiona prin tot felul de fisiere, e-mailuri si telefoane va fi integral acoperit cu o solutie. Acest soft personalizat va elimina toate acele fisiere si chiar programe anterioare mai vechi, care nu mai corespund cerintelor actuale de business, dar va pastra toate fluxurile de lucru deja validate in cadrul firmei.

Daca vorbim de un magazin online sau un site de generare de lead-uri, datorita unei analize profunde de marketing si a unui design orientat catre conversie, site-ul va reusi sa transmita potentialilor vizitatori avantajele tale competitive, oferindu-le acestora argumente solide in vederea achizitiei serviciilor si produselor tale.

Se va modifica rapid in functie de cerintele viitoare

Atunci cand ceva trebuie modificat, noua solutie se poate actualiza cu usurinta. Fiind construita personalizat, modificarile se pot executa rapid. In cazul unor solutii predefinite, este aproape imposibil sa soliciti dezvoltatorului modificari la functionalitatile de baza. Acestea vor fi foarte greu de realizat si vor implica costuri mari.

Va ramane mereu la zi dpv. al tehnologiei

Solutia va fi capabila sa treaca prin mai multe generatii de schimbari tehnologice. Update-urile de securitate pot fi facute ori de cate ori tehnologia o va cere, fara a avea neplacuta surpriza ca serviciile de actualizare pentru acesta solutie (software, magazin-online, site generare de leaduri) nu mai sunt oferite de catre producator.

Iti va oferi o viteza de reactie mai rapida si implicit un avantaj competitiv

Intr-o economie din ce in ce mai concurentiala, doar companiile care inoveaza si isi modifica rapid procesele pentru a oferi o valoare adaugata mai mare a clientului final reusesc sa atinga performante notabile. In acest caz, automatizarea proceselor si sustinerea functionarii lor cu o aplicatie personalizata este extrem de importanta. Deasemenea, in cazul unui magazin online, implementarea cu rapiditate a unor tehnici comerciale noi se poate face cu usurinta.

Se asimileaza rapid in organizatie

In cazul unui software web, intrucat este dezvoltat conform fluxurilor de activitati, documente si informatii existente la acest moment in firma, acesta este asteptat cu nerabdare de catre utilizatorii finali, fiind constienti ca este de un real suport in activitatea de zi cu zi.

DEZAVANTAJE
Costurile de dezvoltare sunt mai mari

Evident, costurile de dezvoltare nu sunt aceleasi ca si la un produs predefinit. In functie de complexitatea functionalitatilor, pretul solutiei web va creste. Un software personalizat este greu sa fie vandut la scara larga, intrucat reflecta 100% modul de organizare a activitatilor dintr-o anumita companie.

In acelasi timp, la o solutie predefinita, trebuie luate in calcul costurile asociate la achizitia de noi licente / drepturi de utilizare. Acestea pot ajunge la o suma destul de mare pe o perioada de utilizare de cativa ani in care organizatia va creste. In cazul unei solutii personalizate, cresterea numarului de utilizatori nu va aduce costuri noi.

Deasemenea, trebuie sa realizezi ca vei achizitiona la “pachet” o serie de functionalitati pe care este probabil sa nu le utilizezi niciodata, dar care se reflecta in pretul final.

Produsul poate fi nefunctional

Daca decideti sa realizati softul sau magazinul on-line in-house (cu proprii programatori), trebuie sa luati in calcul toate posibilele riscuri asociate in etapele dezvoltarii: proiectare, design, dezvoltare, testare. Este nevoie de multa experienta pentru a implementa cu succes toate etapele. In caz contrar, pot apare surprize neplacute.

Prin apelarea la o echipa cu experienta in domeniu, riscurile vor scadea considerabil.

Termenul de realizare este mai mare

In cazul produselor achizitionate “de la raft”, termenul de achizitie este foarte mic, intrucat aceste produse deja exista.

Apar insa anumite dezavantaje: neavand exact functionalitatile necesare companiei, va exista o anumita reactie de respingerea din partea utilizatorilor finali, astfel incat achizitionarea lui nu va coincide cu utilizarea lui efectiva.

Deasemenea, in cazul unui magazin online sau site de generare de lead-uri, daca el este lansat insa nu creeaza conversie, termenul rapid de implementare nu ajuta cu nimic.

Aparitia costurilor de mentenanta

In cazul produselor predefinite, serviciile de mentenanta platite sunt destul de rare. Eventualele imbunatatiri ale produsului sunt si ele insa la fel de rare.

Costurile de mentenanta si suport la o solutie personalizata iti asigura pe de alta parte o functionare ireprosabila si un suport permanent in utilizare.

CONCLUZIE
Pentru intreprinderile mici si cele aflate la inceput de drum, in general, un produs predefinit este cea mai bun alegere, indiferent ca vorbim de un software web, un magazin online sau un site de genere de lead-uri. Costul redus si termenul de livrare rapid sunt elementele care conteaza cel mult in acest stadiu al afacerii, pentru majoritatea antreprenorilor.

Pentru companiile medii si mari, care au deja castigata o pozitie in piata si urmaresc consolidarea si dezvoltarea afacerilor, o solutie “out of the box” nu este indotdeauna cea mai fericita alegere. Complexitatea mare a activitatilor derulate, fluxurile de lucru deja validate de catre orgaizatie si necesitatea implementarii unor decizii strategice inovative ne conduc catre achizitia unei solutii personalizate.

Succesul nu mai este la indemana oricui!

O solutie personalizata (software web, magazin-online, site generare de leaduri) poate fi elementul care inclina balanta in directia potrivita.

Furnizori de servicii din Romania

Reparatii diverse

OraseJudete
 • Abrud
 • Adjud
 • Aiud
 • Alba Iulia
 • Aleşd
 • Alexandria
 • Agnita
 • Anina
 • Aninoasa
 • Arad
 • Avrig
 • Azuga
 • Babadag
 • Bacău
 • Baia de Aramă
 • Baia de Arieş
 • Baia Mare
 • Baia Sprie
 • Balş
 • Baraolt
 • Băicoi
 • Băile Govora
 • Băile Herculane
 • Băile Olăneşti
 • Băileşti
 • Băile Tuşnad
 • Bălan
 • Bârlad
 • Bocşa
 • Borsec
 • Beclean
 • Beiuş
 • Bereşti
 • Bicaz
 • Bistriţa
 • Blaj
 • Boldeşti-Scăieni
 • Bolintin-Vale
 • Borşa
 • Botoşani
 • Brad
 • Braşov
 • Brăila
 • Breaza
 • Brezoi
 • Bucureşti
 • Budeşti
 • Buftea
 • Buhuşi
 • Bumbeşti-Jiu
 • Buşteni
 • Buziaş
 • Buzău
 • Calafat
 • Carei
 • Caracal
 • Caransebeş
 • Cavnic
 • Călan
 • Călăraşi
 • Călimăneşti-Căciulata
 • Câmpeni
 • Câmpia Turzii
 • Câmpina
 • Câmpulung
 • Câmpulung Moldovenesc
 • Cehu Silvaniei
 • Cernavodă
 • Chişineu-Criş
 • Cisnădie
 • Cluj-Napoca
 • Codlea
 • Comarnic
 • Comăneşti
 • Constanţa
 • Copşa Mică
 • Corabia
 • Costeşti
 • Covasna
 • Craiova
 • Cristuru Secuiesc
 • Cugir
 • Curtici
 • Curtea de Argeş
 • Darabani
 • Dărmăneşti
 • Dealu
 • Dej
 • Deta
 • Deva
 • Dorohoi
 • Drăgăneşti-Olt
 • Drăgăşani
 • Drobeta-Turnu Severin
 • Dumbrăveni
 • Eforie
 • Făgăraş
 • Făget
 • Fălticeni
 • Făurei
 • Feteşti
 • Fieni
 • Filiaşi
 • Focşani
 • Fundulea
 • Galaţi
 • Găeşti
 • Geoagiu
 • Gheorgheni
 • Gherla
 • Giurgiu
 • Gura Humorului
 • Haţeg
 • Hârlău
 • Hârşova
 • Horezu
 • Huedin
 • Hunedoara
 • Huşi
 • Ianca
 • Iaşi
 • Iernut
 • Ineu
 • Isaccea
 • Însurăţei
 • Întorsura Buzăului
 • Jibou
 • Jimbolia
 • Lehliu Gară
 • Lipova
 • Luduş
 • Lugoj
 • Lupeni
 • Mangalia
 • Marghita
 • Măcin
 • Mărăşeşti
 • Medgidia
 • Mediaş
 • Miercurea Ciuc
 • Mihăileşti
 • Mioveni
 • Mizil
 • Moineşti
 • Moldova Nouă
 • Moreni
 • Motru
 • Murfatlar
 • Nădlac
 • Năsăud
 • Năvodari
 • Negreşti
 • Negreşti-Oaş
 • Negru Vodă
 • Nehoiu
 • Novaci
 • Nucet
 • Ocna Mureş
 • Ocna Sibiului
 • Ocnele Mari
 • Odobeşti
 • Odorheiu Secuiesc
 • Olteniţa
 • Oneşti
 • Oradea
 • Oraviţa
 • Orăştie
 • Orşova
 • Otopeni
 • Oţelu Roşu
 • Ovidiu
 • Panciu
 • Paşcani
 • Pâncota
 • Petrila
 • Petroşani
 • Piatra Neamţ
 • Piatra Olt
 • Piteşti
 • Ploieşti
 • Plopeni
 • Pogoanele
 • Predeal
 • Pucioasa
 • Rădăuţi
 • Râmnicu Sărat
 • Râmnicu Vâlcea
 • Râşnov
 • Reghin
 • Reşiţa
 • Roman
 • Roşiori de Vede
 • Rovinari
 • Rupea
 • Salonta
 • Satu Mare
 • Săcele
 • Săveni
 • Sângeorz-Băi
 • Sânnicolau Mare
 • Scorniceşti
 • Sebeş
 • Sebiş
 • Seini
 • Segarcea
 • Sfântu Gheorghe
 • Sibiu
 • Sighetu Marmaţiei
 • Sighişoara
 • Simeria
 • Sinaia
 • Siret
 • Slatina
 • Slănic
 • Slănic Moldova
 • Slobozia
 • Solca
 • Sovata
 • Strehaia
 • Suceava
 • Sulina
 • Şimleu Silvaniei
 • Ştei
 • Tălmaciu
 • Tăşnad
 • Târgovişte
 • Târgu Bujor
 • Târgu Cărbuneşti
 • Târgu Frumos
 • Târgu Jiu
 • Târgu Lăpuş
 • Târgu Mureş
 • Târgu Neamţ
 • Târgu Ocna
 • Târgu Secuiesc
 • Târnăveni
 • Techirghiol
 • Tecuci
 • Teiuş
 • Timişoara
 • Tismana
 • Titu
 • Topliţa
 • Topoloveni
 • Tulcea
 • Turda
 • Turnu Măgurele
 • Ţăndărei
 • Ţicleni
 • Uricani
 • Urlaţi
 • Urziceni
 • Valea lui Mihai
 • Vaslui
 • Vaşcău
 • Vatra Dornei
 • Vălenii de Munte
 • Vânju Mare
 • Victoria
 • Videle
 • Vişeu de Sus
 • Vlăhiţa
 • Vulcan
 • Zalău
 • Zărneşti
 • Zimnicea
 • Zlatna
 • Alba
 • Vrancea
 • Alba
 • Alba
 • Bihor
 • Teleorman
 • Sibiu
 • Caraş-Severin
 • Hunedoara
 • Arad
 • Sibiu
 • Prahova
 • Tulcea
 • Bacău
 • Mehedinţi
 • Alba
 • Maramureş
 • Maramureş
 • Olt
 • Covasna
 • Prahova
 • Vâlcea
 • Caraş-Severin
 • Vâlcea
 • Dolj
 • Harghita
 • Harghita
 • Vaslui
 • Caraş-Severin
 • Harghita
 • Bistriţa-Năsăud
 • Bihor
 • Galaţi
 • Neamţ
 • Bistriţa-Năsăud
 • Alba
 • Prahova
 • Giurgiu
 • Maramureş
 • Botoşani
 • Hunedoara
 • Braşov
 • Brăila
 • Prahova
 • Vâlcea
 • Călăraşi
 • Ilfov
 • Bacău
 • Gorj
 • Prahova
 • Timiş
 • Buzău
 • Dolj
 • Satu Mare
 • Olt
 • Caraş-Severin
 • Maramureş
 • Hunedoara
 • Călăraşi
 • Vâlcea
 • Alba
 • Cluj
 • Prahova
 • Argeş
 • Suceava
 • Sălaj
 • Constanţa
 • Arad
 • Sibiu
 • Cluj
 • Braşov
 • Prahova
 • Bacău
 • Constanţa
 • Sibiu
 • Olt
 • Argeş
 • Covasna
 • Dolj
 • Harghita
 • Alba
 • Arad
 • Argeş
 • Botoşani
 • Bacău
 • Giurgiu
 • Cluj
 • Timiş
 • Hunedoara
 • Botoşani
 • Olt
 • Vâlcea
 • Mehedinţi
 • Sibiu
 • Constanţa
 • Braşov
 • Timiş
 • Suceava
 • Brăila
 • Ialomiţa
 • Dâmboviţa
 • Dolj
 • Vrancea
 • Călăraşi
 • Galaţi
 • Dâmboviţa
 • Hunedoara
 • Harghita
 • Cluj
 • Giurgiu
 • Suceava
 • Hunedoara
 • Iaşi
 • Constanţa
 • Vâlcea
 • Cluj
 • Hunedoara
 • Vaslui
 • Brăila
 • Iaşi
 • Mureş
 • Arad
 • Tulcea
 • Brăila
 • Covasna
 • Sălaj
 • Timiş
 • Călăraşi
 • Arad
 • Mureş
 • Timiş
 • Hunedoara
 • Constanţa
 • Bihor
 • Tulcea
 • Vrancea
 • Constanţa
 • Sibiu
 • Harghita
 • Giurgiu
 • Argeş
 • Prahova
 • Bacău
 • Caraş-Severin
 • Dâmboviţa
 • Gorj
 • Constanţa
 • Arad
 • Bistriţa-Năsăud
 • Constanţa
 • Vaslui
 • Satu Mare
 • Constanţa
 • Buzău
 • Gorj
 • Bihor
 • Alba
 • Sibiu
 • Vâlcea
 • Vrancea
 • Harghita
 • Călăraşi
 • Bacău
 • Bihor
 • Caraş-Severin
 • Hunedoara
 • Mehedinţi
 • Ilfov
 • Caraş-Severin
 • Constanţa
 • Vrancea
 • Iaşi
 • Arad
 • Hunedoara
 • Hunedoara
 • Neamţ
 • Olt
 • Argeş
 • Prahova
 • Prahova
 • Buzău
 • Braşov
 • Dâmboviţa
 • Suceava
 • Buzău
 • Vâlcea
 • Braşov
 • Mureş
 • Caraş-Severin
 • Neamţ
 • Teleorman
 • Gorj
 • Braşov
 • Bihor
 • Satu Mare
 • Braşov
 • Botoşani
 • Bistriţa-Năsăud
 • Timiş
 • Olt
 • Alba
 • Arad
 • Maramureş
 • Dolj
 • Covasna
 • Sibiu
 • Maramureş
 • Mureş
 • Hunedoara
 • Prahova
 • Suceava
 • Olt
 • Prahova
 • Bacău
 • Ialomiţa
 • Suceava
 • Mureş
 • Mehedinţi
 • Suceava
 • Tulcea
 • Sălaj
 • Bihor
 • Sibiu
 • Satu Mare
 • Dâmboviţa
 • Galaţi
 • Gorj
 • Iaşi
 • Gorj
 • Maramureş
 • Mureş
 • Neamţ
 • Bacău
 • Covasna
 • Mureş
 • Constanţa
 • Galaţi
 • Alba
 • Timiş
 • Gorj
 • Dâmboviţa
 • Harghita
 • Argeş
 • Tulcea
 • Cluj
 • Teleorman
 • Ialomiţa
 • Gorj
 • Hunedoara
 • Prahova
 • Ialomiţa
 • Bihor
 • Vaslui
 • Bihor
 • Suceava
 • Prahova
 • Mehedinţi
 • Braşov
 • Teleorman
 • Maramureş
 • Harghita
 • Hunedoara
 • Sălaj
 • Braşov
 • Teleorman

 

Cautare in google pentru diverse servicii:

Searches related to servicii

 

Probild Romania

Servicii IT, WebDesign

 • Reparatie calculatoare
 • Instalare si reinstalare sistem de operare
 • Instalare soft
 • Reparatie telefoane mobile
 • Reparatii tablete
 • Configurare Smart Home
 • Creare site web
 • Realizare magazin online
 • Servicii intretinere site
 • Gazduire web site

Servicii reparatii casnice

sau vizualizeaza

 

Toti furnizori de servicii

Search for specific Members
All
Servicii de reparatii si montaj pentru casa si firma
Servicii in domeniul constructiilor civile si industriale
Servicii fotografiere, filmare si printare
Servicii de WebDesign, creare site / magazin online si IT
Servicii de curatenie si curatare la firme si persoane fizice
Servicii de transport si service auto
Servicii de educatie, invatamant si timp liber
All
Instalator
Electrician
Lacatus
Sudor
Zugrav
Tamplar
All
Case
Amenajari interioare
All
Creare site web
Creare magazin online
Servicii intretinere site
Gazduire web site
Servicii SEO
Reparatie calculatoare
Instalare / reinstalare sistem de operare
Instalare soft
All
Curatenie la domiciliu
Curatenie scara bloc
Curatenie la firme si birouri
All
Transport marfa
Transport persoane
Livrari colete
Transport auto pe platforma
All
Gradinite

.

Adresa

Sos. Nationala 
Iasi, RO 
700237

Suport furnizori

Luni - Vineri: 10am – 5pm
Sambata: 10am – 1pm
Duminica: doar urgente !

Subscribe

× Suport PREMIUM